Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslina55-što radim kad ne radim
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslina55-što radim kad ne radim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 54>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 08:35
smile120
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 13:59
@iris,@rose@Primavera,@piramida,@orca,@anđelka,hvala
...nastavak slijedi...
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 14:59
...požuri se,smile200jedva čekam
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:05
 Aerobics ...i ja, i ja...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:38
svaki put kad otvorim tvoju stranicu ostanem pafsmile55Prekrasno
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 15:49
Predivna kombinacija...i sve tako precizno i uredno!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:26
Tako originalno nostalgično.... Trebalo bi možda takve stare stvari pogledati na Hreliću, sigurno ima očuvanih i u upotrebljivom stanju za sitne novce (cjenjkanje nužno, naravno)! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:28
Hvala na ideji!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 10:40
šta mi radiš sa tim bijelo plaviom kombinacijama...evo me na sto  muka kako i sa čime da i ja krenem...ajme, miline koju vidjeh...ajme, ajme, ajme...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 11:11
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Hvala svima na podršci,evo par pokušaja,isprobavam na onome što imam doma...

...nikako nisam zadovoljna slikama...morati ću sve iznjeti van...

ovo mi je jedna od najdrazih salveta, s plavo bijelom kombinacijom. ide na sve od namjestaja do stakla. predobro. cak sam vidjela zenu koja je taj motiv stavila na ogrlicu radjenu od papirnatih perli (ok, nisam prije za to cula, ali zaista efektno izgleda, predobar motiv).

ovaj komplet za rustikalnu kupaonicu. samo fali jos i posuda metalna

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 11:22
smile203@Ninochka,gdje toga ima za kupiti?To je to kaj meni treba!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 15:15
krasna plavo bijela serija,sviđa mi se jako sve redomsmile141
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:18
Djelomično sam se snašla i kompletirala 2 kompleta

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:20
jako su lijepi...obadva Clap
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:27
ajme ............krasno..........predivno
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:40
Reći ću samo...jao, jao, jao...preeeeeekrasni su draga Maslina Love%20You, prekrasni, prekrasni, mislim da mi treba
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 22:59
Draga maslino....uživam gledajući ove tvoje bijelo plave krasote...iako nisam ljubitelj plave...poželjela sam i sama napraviti nešto bijelo plavo...
Vratila si me puno godina nazad...još se i ja sjećam takvih posuda...smile71Hvala ti na ovom refrešu...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 23:20
kompleti su savrseni!smile94
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 08:09
Ovi kompleti su ti ludilo.... prekrasni.... Zanima me da li ti se u živo kad gledaš vide rubovi od salvete  s obzirom da je to porculan...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 08:23
@frezija,kako sam u potrazi za raznim materijalima(osim plastike),napravila sam na onome što sam našla a što je oblikom donekle sličilo originalu,kutijice su drvo,broke(bokali ) su staklo,male bočice keramika,posudice za sapun su porcelan,jedan lavaman je terakota a drugi acropal,ponegdje se malo vidi,na tom acropalu(kojeg btw ne volim) naravno ali smuljat ću to s malo 2k ili sl ionako nisu za praktićnu upotrebu nego kao ukras za na komode u spavačim sobama ,a možda će dobiti i zamjenu kad nabavim nešto sličnije...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 54>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.