Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 21:58
Hvala ti na podršci, evo motam žicu odmah sutra ujutro čim kavu popijem! A šta da se i trudim zapravo - ja napravim naušnice, a ova moja vještica od Proljeća to ostavlja konobarima umjesto bakšiša! smile96
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:06
E  pa stvarno si opičena !!!smile96
Samo za tvoju informaciju NAŠLA SAM IH!!!

Ali da nisam vjeruj mi da bi ujutro čekala ispred birtije onog konabara.
Tko bi trpio tvoje prigovaranje cijeli život!!!!smile96

A za ovo vještica to ćeš zapamtiti...
Dočekat ću te sa metlom na kolodvoru.
I dok budeš izlazila iz busa odmah ću te opaliti tom metlom po tintari i reći: eh, evo ti za ono vještica!!!smile96

A ako napišeš još jednom kupit ću i mužu metlu i onda ćemo te tamo direkt tako " natabanati" ( istući) da ti više neće pasti na pamet da mi to kažeš vještice jedna!!!smile96

A pošto sam te večeras prilično spamala bježim da me moderatorice ne bi opomenule.

Curke moje drage uživajte mi i budite i dalje tako otkačene ali radite savršene radove!!!

veeeeeevika pusaaaa
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:19
smile180
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:24
Da, da... naša draga Proljećka je još tu... i mada su joj počupali sve dlačice 
 Eyebrows meni se nekak vidi da se njoj baš nejde na more, radije bi ostala s nama ovdje rasturati po gajejijicama This%20is%20soo%20funny%20!This%20is%20soo%20funny%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 23:18

vidiš kako je lipo radit sa žicom Smile naradila sam se i ja sa žicom, al ne za nakit. bilo je veselja, namučila bi se, al s vrimenom mi je žica postala draga i bez problema bi nešto napravila.

a za radove... smile141
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 06:23

Izzy draga, za tvoje radove stvarno ne znam što bih rekla, osim da su mi prekrasni i posebni, od nakita do decoupagea, sve ti je naprosto maštovito i jako lijepo. .

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 07:44
smile55ne samo za ovaj rad, već za sve dosadašnje!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 09:55
Prelijep je kompletić!!!smile93
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 10:52
Izzy,izzy,to je sve toliko lijepo i ja to izbjegavam gledati da ne padnem u iskušenje opet malo uzeti klješta ,žice i perlice u ruke...to bi bilo pogubno po moj ego jer nikada,n i k a d a ne bih uspjela proizvesti takvu ljepotu i savršenost kao tismile69a obožavam nakit osobito naušnice a tak sam se s te strane zapustila, misleći da to više nije za moje godine,da su mi rupice u ušima zarasle a nakit se u ladici nagomilao.Ponovno,kad vidim tvoj nakit pere me želja ...one medene naušnice i ovaj zadnji kompletić-prekrasno!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 12:50
Maslina, s obzirom na ljepotu tvojih radova u decoupage "odjeljku", stvarno sumnjam da ne bi proizvela nešto prekrasno svojim rukama i kliještima, pa makar samo da ponovo dobiješ taj osjećaj!
Za mene ne postoji dobno ograničenje za nošenje nakita, to je suludo u mom svemiru! LOL Moja mama je nedavno napunila 50 godina (oprosti mama, nemoj me sad ubiti!) i zbog nje sam uopće i krenula raditi nakit, ona je moj originalni model i nosi nakit kao da je rođena s njim! Zato ne vidim razloga zašto se ne bi počastila barem jednim decentnim parom naušnica... Žene se osjećaju drugačije kada nose nakit, već sam rekla da vjerujem u tu neku psihologiju...
A moji radovi sudaleko od savršenih, samo što sam ja picajzlasta... LOL Jako sam daleko od onoga što bih htjela postići, idem baby koracima, ali budem stigla kad - tad! Ajmo sad, kliješta u ruke i idemo se malo pigati i psovati, ali i napraviti nešto lijepo! Smile
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 12:51
Ostalim curama jedna velika  smile79 na podršci i lijepim riječima!
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:04

miješam malter, motam žicu

radim jednu naušnicu....

eto to mi prvo palo na pamet....

dobro je, bila si vrijedna i na ovom polju dok sam ja odmarala.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 16:18
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

radim jednu naušnicu....
vidi rime LOL
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 21:00
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

radim jednu naušnicu....
vidi rime LOL

ma to ti je ona pjesma što je valjda Magazin pjevao prije nekih barem 15-ak godina. samo je u njihovoj, originalnoj verziji išlo: miješam malter motam žicu, gradim kuću trokatnicu
ili tak nekako. o bože što čovjeku ostanu gluposti u glavismile157
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 21:10
znam tu pjesmu,al kako si okrenula riječi na nakit ispalo je odlično!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:05
Vidim ja, vi se curke dobro zabavljate ovdje dok je gazdarica odsutna 
 Dancing....pa da vam se i ja pridružim, bar će se Izzy imati čemu smijati kad se pojavi  Ballerina 
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:07
morala sam uzvartit na ove stihove,inače nisam tip od zabave u temama,vise sam redar na forumu
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2009 u 23:14

...sve 5, draga Rose, malo šale uvijek dobro dodje... život je ionako pregorak  Youre%20The%20Best
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:22
smile56Vidim, radi se nered ovdje dok me nema, ha?!?! Mislim, stvarno....mi je drago! Hihihi... Joj, ljudi nisam nigdje ni otišla, samo imam veliko pospremanje već danima i nikako da završim, ALI to se pokazalo kao dobra stvar jer na jedno mjesto odvajam stvari koje treba: prefarbati, srediti, napraviti nešto novo od njih, restaurirati itd. Dakle, bit će radova sigurno, dobila sam inspiraciju, samo da dovršim ovo prašim, brišem - na forumu ne pišem! LOL
Anastazija, hvala na stihovima - morat ću te citirati prvom prilikom! Baš me oraspoložite!
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 09:27
Drago nam je da si tu,prorijedili smo se,curke pune baterije na GO a mi preostali pomalo "ispuhujemo"željni novih radova..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.