I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 34> |
Korisnik | |
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
presladak motiv andjelcica. btw kakvo je to drvo? izgleda neobradjeno a staro. predobro. sigurno iz neke tavansko/podrumske istrazivacke ekspedicije. lijepo :)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Andjeo je savrsen! Svaka chast za R!!!!!!!!!!!!
![]() Ali! Ali kad sam videla srce (iako ja ne preferiram srca) i ruzhice ochi mi se zamrzle Fantazija!! Jel to salvetica ili print? Savrseno ti idu dela na tamnoj podlozi ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala piramida
ma ima tu svašta....i lipih i manje lipih radova
neki su mi bili super onda kad sam ih napravila a danas nisu...a neki što mi se onda nisu sviđali danas mi se baš sviđaju
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
A,tu ti skrivaš svoje slikice,evo nisam bila lina i sve sam pogledala i mogu samo reći
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a vidim ja da vi ne znate otvoriti link kad ga stavim
![]() ajde onda ću odsad stavljati slike iako mi je lino
![]() ![]() ![]() e tu ima nekih još od ranije...pa kome se da neka klikne na link....kome je lino ne mora
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kak ja nisam prije vidla tog anđela,savršen je
![]() Da znate da ste me zarazile sa anđelima,sad moram i ja nekaj izmislit sa njima |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđel je pre pre prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
odgovorit ću ti na chatu
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Stvarno je slatki... Ali postoji mali problem...mislim, kad ga gledam kako slatko spava, dođe mi da i ja malo....
![]() |
|
![]() |
|
a eto bar je jedno od nas dvoje kreativno...R je zaslužio aplauz za razliku od mene
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ova iris je jos lijenija od mene,boze je sacuvaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
zanimljivo izgleda...a kako sama kažeš...ako ti naiđe...dopunit ćeš...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
hvala svima na pohvalama
![]() ![]() maslina šta je unutra prepuštam mašti svake od vas
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Boca-kućica je čarobna a unutra?-kućna čarolija?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
boca mi je za čistu 10.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Lepa boca i prelep print
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Boca je tako dobra da ti i ne treba nikakva prezentacija,a motivi su odlični.
Moram i ja dragom nekakvu bocu namackat,al nikako da se odlučim na to |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |