I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srce je baš krasno...od čega je srce? mislim, kakav je materijal u pitanju, je li to gipsani odljevak?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
piramida na to sam i mislila Izzy nemoj se previše navikniti na moju vridnoću
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Afrika u Irisinom srcu! Baš mi je neobično, ali jako dobro! Pogotovo mi se sviđa kako si podlogu napravila! Pa ti si se STVARNO provrijednila!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Zakaj čudno?Baš je dobro i skroz drukčije,pa tko veli da srca moraju uvijek biti sa ružicama
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala piramida
![]() a jutros je nastalo jedno malo čudno srce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kako je ovaj anđelek dobar
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() Izzy nije struktur pasta....nemam ju....nego je deblji sloj boje
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vidim, bila si kod doktora i terapija je uspjela!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bome si se provrijedila,i to kakooooooo,ludilo si ovo smackala..preprekrasan mi je anđelcic
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure svimaaaa
![]() ![]() za ovog anđelčića je "kriva" Primavera i njeni radovi sa anđelčićima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ajmeeee... od svih prekrasnih radova, kutija s tratincicama i Klimt su mi najprekrasniji |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
o iris vidim nisi ti lijena, radiš ti nešto,samo što to skrivaš od nas. .pogledala sam radove , nisam bila lijena i moram reć da su ti radovi jako lijepi. .
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasni su ti radovi. Ovaj anđeo me posebno oduševio
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasni radovi, svaka čast R. za onaj lipi okvir
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Puno lipo,cili album,anđeo naj
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I ja sam malo zavirila u tvoje radove. Prekrasni su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaa,srce je predivno!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Primavera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ...joj, joj, draga Iris, a ovaj andjelak je baš pravi andjelak, no svaka čast i TM na tako uspješnom nabacivanju patine starosti na novo drvo, vrlo, vrlo dobro...kao i bezbroj puta do sada ovakve kreativne koalicije
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala lilian
![]() Ninochka radi se o potpuno novoj dasci koju je mm po mojoj direktivi morao postarati
![]() i uspio to savršeno napraviti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |