Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------- Bromelija nije nikakav problem za sijeme. To u mene će biti ne brini ako želiš javi se -ali stvarno cvijeta čitavo ljeto ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pronašla sam i ja tvog papagaja - pod imenom cigansko perje
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
OTOK--baš ti hvala -ma znala sm ja da ćeš ti njega pronaći----svaka čast
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Niho jel ova prva kopriva i danju tako crna? Daj ju molim te poslikaj danju....Ne znam zašto sam ih zanemarila, pa osim one koju sam od tebe dobila ( zelenobijela) uopće ih nemam.
Inače su ti lijepe koprive i baš kako veliš, ako su ljeti vani pokažu se u svom najljepšem izdanju.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lijepe koprive i kaktusovi cveteki.
Ove me papigice podsječaju na djetinjstvo,mi smo to zvali "cigansko perje". |
|
![]() |
|
Kat.rea. -ima jako smeđu boju ali slikaću je po danu pa da se jasnije vidi
---Toni--------hvala najljepša Štefica-----ja ovo nisam nikad ni vidjela ali sam se oduševila samo sa tom njegovom čahurom ...i hvala ti najljepša ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Samo malo sam prošetala...
Kod tebe je predivno !
Koprive izgledaju super!
|
|
![]() |
|
-Za ovaj prvi ukrasni žbunić neznam naziv ostalo vam je sve poznato. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam htjela reći da mičeš te koprive, jer sam se sva ispekla, kad ono uzela mi panjeve, a vidim i kadifice
![]() Zeleni grmić je stvarno super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
-Panj i nešto oko panja.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa ovo sam kr..... iz šume u Skradniku drvo od akacije -znaš kad ste za mostić donosili pa se ja poslužila ko i ti ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hej, koprive su lijepe, ali moje su još ljepše!!!!
![]() Vidjela u N.Vinodolskom reckavu crveno-žutu, da pošaljemo Trišu po par pelcera? ![]() Drago mi vidjeti sve rascvjetano, a baš smo jučer tajčica i ja pile kavu i prepričavale ne doživljene događaje iz Skradnika i prije njih!!! Bravo za ervinu!!!! ![]() I za oba dvije ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Idem sutra u Skradnik provjeriti dali mi je most preko jezera na mjestu, jer s tobom se nikad ne zna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ej Andrea ta ti je dobra -baš je moramo nagovoriti . Lijep pozdrav tebi i Tajčici -ali jesi vidjela sramote od rođene sestre šta mi uradi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hvala na pozdravima!!! Ma, koja sramota!!!! Baš je slatko ispalo! A nas dve prije bi se mogle naći u Kladuši... tamo ponekad (a sad već jako rijetko) zalutam!!! ![]() Ma, doći ću ja već kad tad do tebe! ![]() |
|
![]() |
|
Ma Andre jeli moguće da budeš i tu pa blizu smo -a znaš šta srce bi mi otkazalo kad bi se to desilo------------- me to je za ne povijerovati . Ma svaka čast ----sve već planiraj -noćenje spremno koliko god želiš ---biće cvijeća svega -nećeš se pokajati i baš sam sretna
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nema potrebe kupila sam sebi 10 metara drva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |