Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 226>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:36
niho sve ti je predivno,uključujući i kaktus!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:46
smile227Ova zadnja izgleda predivno!
Super  je boja,a tako bogata cvijetom!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 13:49

--Ovaj prijelijepi primjerak kaktusa,a i pozamašan i nije picmoljk me je jučer iznenecio ...stigao je sa Vira od Vepra...hvala na ovako lijepom iznaneđenju.

smile183
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:35
Ma Niho  smile141 za tebe, gledam slike i sada sam skužila zašto slikaš noću.......danju dok je cvijeće suncem obasjano ne možeš dobiti pravu boju, pogotovo kod crvenog cvijeća, a noću mislim da loviš baš pravu boju. Gladiole su fenomenalne.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:46
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:35
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Ma Niho  smile141 za tebe, gledam slike i sada sam skužila zašto slikaš noću.......danju dok je cvijeće suncem obasjano ne možeš dobiti pravu boju, pogotovo kod crvenog cvijeća, a noću mislim da loviš baš pravu boju. Gladiole su fenomenalne.

LOL..........A ženo prava si ti mene nasmiješ do suza -----ha sad si skužila svaka čast--------eto sad počni i tiTongue
LOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:57
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

niho sve ti je predivno,uključujući i kaktus!

------------Ma Tina hvala ti najljepša-------Embarrassed-a taj kaktus mi je poslao Vepar i jako sam presretna što ga imamTongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 17:38
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

---------- Željka hvala ti najljepša ali sad su stvarno cvijetale što nikad izgleda da je ove godine baš ove kiše doprinjele dosta bujnom cvatanju biljaka bar kod meneWink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 18:30
Niho, stvarno imaš pravi botanički vrt! Ne znam čemu bih se više divila....
smile57
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 20:03
Ma bako hvala najljepša  dovoljno je da ga obiđeš i javiš se . Hvala ti još jednomsmile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 20:38
Krasne su ti gladiole, bravo Niho
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 21:51
Prekrasne gladiole
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 23:20
Otok hvala najljepša i baš sam se nauživala u njima i bile su mi prekrsne što nikadsmile64
Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 00:04
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

--Ovaj prijelijepi primjerak kaktusa,a i pozamašan i nije picmoljk me je jučer iznenecio ...stigao je sa Vira od Vepra...hvala na ovako lijepom iznaneđenju.

smile183
ako te netko upita ,koji mu je naziv ,reci samo indijska smokva,naime kada odcvjetata stvaraju se ljubičate bobice veličine šljive koje su jestive i vrlo ukusne Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 00:12
ponovit ću, vrtić je preedivan.....teško je nešto posebno odabrati, jer svaka bljčica ima svoju lijepotu....no ugpdno je u ove kasne sate prošetati se tvojim vrtom........ClapClapClapClapClap       

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 20:53
Ma hvala najljeepša Lora tako je i kod mene -kad ne mogu spavati smo razgledam vaše vrtove
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 20:59
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Stvrno Željka  dok joj se i ne približiš ne možeš ni vidjeti kako je predivna . Ona je jednostavno vesela biljka a li šteta što brzo prođeTongue
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 09:48
Je ,stvarno je predivna...
Svaki puta se vraćam i gledam...nikako se načuditi.
Uf ,skoro zaboravila,super ti je kaktus!
Na vrh
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 10:06
Originalno poslano od člana vepar vepar napisao:

ako te netko upita ,koji mu je naziv ,reci samo indijska smokva,naime kada odcvjetata stvaraju se ljubičate bobice veličine šljive koje su jestive i vrlo ukusne Wink

Daj ne navodi ju na grijeh. Pojede li Nihačica još i te smokvice.... Confused .. više po danu ništa ni neće raditi. Samo noćna smjena. Pa vidi sličice! smile156
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 11:18
Originalno poslano od člana pozvana pozvana napisao:

Originalno poslano od člana vepar vepar napisao:

Daj ne navodi ju na grijeh. Pojede li Nihačica još i te smokvice.... Confused .. više po danu ništa ni neće raditi. Samo noćna smjena. Pa vidi sličice! smile156
-  A znači Vepar me navodi na grijeh- Vepar -Veparsmile51 Ako je tako onda mi kupite odma pa da i dan pretvorim u noć .ne primam od Vepra više kaktuseLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.