Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Iris je malo mackala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I Iris je malo mackala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 34>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 12:37
anđel je pre pre prekrasan smile72
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 12:58
Kak ja nisam prije vidla tog anđela,savršen jesmile227
Da znate da ste me zarazile sa anđelima,sad moram i ja nekaj izmislit sa njima
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:11
a vidim ja da vi ne znate otvoriti link kad ga stavim  LOL
ajde onda ću odsad stavljati slike iako mi je lino Big%20smile

e tu ima nekih još od ranije...pa kome se da neka klikne na link....kome je lino ne mora Tongue

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:39
A,tu ti skrivaš svoje slikice,evo nisam bila lina i sve sam pogledala i mogu samo rećismile211koje ljepote!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 13:44
hvala piramida
ma ima tu svašta....i lipih i manje lipih radova
neki su mi bili super onda kad sam ih napravila a danas nisu...a neki što mi se onda nisu sviđali danas mi se baš sviđaju LOL
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 14:25
Andjeo je savrsen! Svaka chast za R!!!!!!!!!!!! smile141

Ali!
Ali kad sam videla srce (iako ja ne preferiram srca) i ruzhice ochi mi se zamrzle
Fantazija!!
Jel to salvetica ili print?
Savrseno ti idu dela na tamnoj podlozi smile128
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 14:31
presladak motiv andjelcica. btw kakvo je to drvo? izgleda neobradjeno a staro. predobro. sigurno iz neke tavansko/podrumske istrazivacke ekspedicije. lijepo :)
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 14:37
hvala lilian Smile nije print...salvetica je

Ninochka radi se o potpuno novoj dasci koju je mm po mojoj direktivi morao postarati Big%20smile
i uspio to savršeno napraviti Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 16:57
Raise%20The%20Roof%201Ooooo, prelijepih li radova skrivenih duboko u bespućima internetskih linkova, a naročito su mi se po današnjoj vrućini dopali ugodni snježno-zimski prizori Frosty kakva ugoda....

...joj, joj, draga Iris, a ovaj andjelak je baš pravi andjelak, no svaka čast i TM na tako uspješnom nabacivanju patine starosti na novo drvo, vrlo, vrlo dobro...kao i bezbroj puta do sada ovakve kreativne koalicije Husband%20And%20Wife su se pokazale jako uspješnima...

...sve u svemu, jedno veliko bravo Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 17:05
hvala Primavera Smile a i mom mužiću će biti jako drago što ga hvalite....pa mi možda pristane napraviti još neki okvirić Approve
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 17:16
aaaa,srce je predivno! smile71
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 20:34
I ja sam malo zavirila u tvoje radove. Prekrasni su!
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:03
Puno lipo,cili album,anđeo naj
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:04
Prekrasni radovi, svaka čast R. za onaj lipi okvir   Thumbs%20Up
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 14:24
Prekrasni su ti radovi. Ovaj anđeo me posebno oduševio
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 16:48
o iris vidim nisi ti lijena, radiš ti nešto,samo što to skrivaš od nas. .pogledala sam radove , nisam bila lijena i moram reć da su ti radovi jako lijepi. .
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 10:15
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ajde da vam malo zamažen oči /mislim prvenstveno na proljeće LOL/
imate tu par radova:

ajmeeee... od svih prekrasnih radova, kutija s tratincicama i Klimt su mi najprekrasniji
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 10:24
hvala cure svimaaaa smile79  cleopatra imala sam ja dugaaaaaaaačku lijenu fazu ..... sad sam se malo provrijednila Tongue

za ovog anđelčića je "kriva" Primavera i njeni radovi sa anđelčićima Smile

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 11:01
bome si se provrijedila,i to kakooooooo,ludilo si ovo smackala..preprekrasan mi je anđelcicsmile93smile141
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 11:42
Vidim, bila si kod doktora i terapija je uspjela! Big%20smile Anđeo je diiivan, stvarno si ga stavila u oblake! Sastrane je struktur pasta ili? Thumbs%20Up
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.