Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Iris je malo mackala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I Iris je malo mackala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 34>
Korisnik
Poruka
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 13:00
hvala cure Smile

Izzy nije struktur pasta....nemam ju....nego je deblji sloj boje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:12
Kako je ovaj anđelek dobarsmile93
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:15
hvala piramida Smile

a jutros je nastalo jedno malo čudno srce Big%20smile

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:17
Zakaj čudno?Baš je dobro i skroz drukčije,pa tko veli da srca moraju uvijek biti sa ružicama
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:18
Afrika u Irisinom srcu! Baš mi je neobično, ali jako dobro! Pogotovo mi se sviđa kako si podlogu napravila! Pa ti si se STVARNO provrijednila! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:22

piramida  na to sam i mislila  Smile

Izzy nemoj se previše navikniti na moju vridnoću LOL
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:39
srce je baš krasno...od čega je srce? mislim, kakav je materijal u pitanju, je li to gipsani odljevak?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 14:52
aha...gips je...odljevak iz Milkinog srca Big%20smile
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 17:04
jako lijepo........ClapClapClapClapClap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 17:17
hvala leonarda.....tebe nisam srela baš dugo...drago  mi je da te vidim Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 19:55
Originalno poslano od člana leonarda leonarda napisao:

jako lijepo........ClapClapClapClapClap

leo lipo te je vidit ,jos lipse pozdravit
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 23:20

Angel%202 Baš volim kad sam kriva za ovako krasan rad poput ovog novog andjelčića, no vidim ti si se stvarno primila posla punom parom...Afrika u srcu je predobra Camel ...obožavam te "praktične" odljevke iz ambalaže i još kad dobiju ovu dimenziju....predobro, svaka čast vrednice jedna Moj%20naklonMoj%20naklon

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 08:39
smile227 Iris radovi su ti prekrasni, a ovo zadnje srce  Thumbs%20Up     smile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 10:17
Sve je lijepo, ali anđelek i srčeko su mi baš onako prirasli srcu. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:23
hvala cure hvala smile79
napravila sam si slikice prozorčiće.....nakon dugo mudrijanja oko toga kako da ih napravim odlučila sam se za najjednostavniju verziju Big%20smile 

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:25
super iris,smile141
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:33
Iris s tobom počinjem "kontrolu"!!!

Ti si položila sa +100!!!!

Moram te zaista kritizirati jer nisi htjela raditi a to znači da si nam mogla i ove radove skoro uskratiti....

Onaj prvi anđeo je prekrasan!!! A ako nije problem da objasniš kako je nastao onako prekrasan "stari" okvir, jako me interesira???
Drugi anđeo "zimski" je također prekrasan!!! Zaista je poseban.

A ovi prozorčići na zidu su taaaako simpatični da skoro pa imam osjećaj da bih mogla zaviriti malo unutra...

Dakle iris, nemoj da ti se više dogodi ( čak ni kao greška) da nam pišeš onu riječ LINA!!!

Nego, izvoli se primi posla...smile79
smile141

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:35
simply the bestsmile55
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 18:48
hvala cure Smile

proljeće okvir je nastao tako da je muž odrezao komad daske
glodalicom za drvo izdubio sredinu
a onda turpijama za drvo "uništavao" dasku dok ja nisam rekla da je dosta LOL čak je i rupice od crva napravio ekserom hehe
i na kraju sam prebojala lazurom za drvo...i to je to Smile

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 18:57
Jednostavno je najčešće najbolje...kao i u ovom slučaju. Preslatki mediteranski prozori....krasna dekoracija i super napravljeno, draga Iris smile71
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.