Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 26>
Korisnik
Poruka
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 261
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 23:56
Koliko se meni čini, na dobrom si putu. Krumpirko je famozan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 14:46
jasminaaa, kako da dodjem do bijelog pelcera?
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2009 u 12:25
...divni su vam krumpirci....još nisam nabasala na stablaša....ah, baš bi mi za rođ jedan dobro pao....moram reč MM.....Approve
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 19:41
od onih šiba koje sam kupila je ipak nešto naraslo Approve bilo mi ga je žao čupati pa sam mu penjalicu stavila

nije baš neki maneken, ali razveselio me smile214

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:10

Moj ima sjemenke. Da li da ih maknem jer smetaju cvjetanju ili da pustim pa da probamo sijati krumpirka kao i sjemenke zimske trešnje (solanum capsicastrum). Njih sam uvijek uzgajala iz sjemenke.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 21:33
Pa ja mislim ako ostaviš nekoliko cvjetova da neće smetati cvatnji, pa ćeš imati i cvjetove i nešto sjemenki.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 21:40
Čuvam dvije bobice, a ako je kao kod zimske trešnje unutra je na desetine sjemenki.
Opet ćemo imati rasadnik.
Ovoga imamo, naš je. Sad sam se dala u potragu za onim bijelim kakvog ima jasminaa.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 21:47
Bravo, dakle ako bude sreće ovaj ljubičasti će biti za djeljenje, a bijeli stiže,  mislim da ga ima Cvita, od nje sam ja dobila reznice plavog.
RIJEKA

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 14:35
Reznice bilog mogu ti poslati kad god hoćeš,(ne znam kada se zakorjenjuje).
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 21:25
Možda da čekamo da malo zahladi, pa pošalji nekoliko - probat ćemo, jer one plave su dugo, dugo "čučale", a gle sad predivna biljkica, stalno cvjeta.
RIJEKA

Na vrh
Cvita View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 22:23
Nema problema, poslat ću.
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 15:48
Evo sličice i moga solanuma...

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 16:57
katruža- da li se to meni samo ćini ili ga ti imaš posađenog u zemlju direktno?
Do sad sam ga uvijek viđala samo u teglama, pa može li malo tvog iskustva- kako se ponaša u zemlji?Smile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 17:10
Mamaa, zakopan do pola, sa teglom, da se ne prevrće.
 Preko zime ih unosim. Lani sam jednog ostavila vani, za probu, ali je smrznuo,  kao i solanum jasminoides. Ovisi  koliko je hladno , s.jasminoides mi je jedne godine izdržao zimu.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 17:35
katruža- mislila sam da je bez teglice, pa me zanimalo kak tu funkcionira,  hvala ti na objašnjenju u svakom slučaju. Koliko sam god čitala po netu o njemu on ne može podnijeti prezimljavanje na kontinentu vani - obavezno ga treba unijeti, zato sam se bila toliko iznenadila. Svejedno hvala na odgovoruSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
MIHAELLA View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 15
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MIHAELLA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:03
Bok svima
I ja imam krumpirka plavog, vaši su svi prekrasni a bijeli je poseban.Koje temoerature može podnjeti negdje sam čitala da ne može podnjeti led ???
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2009 u 20:50
...u  Orebiću  sam  vidila  krumpirka  velikog  k'o  stablo  šipka...takva  ljepota....sa  jednog   manjeg  uzela  grančicu  i  onda  je  izgubila  do  kuće,  eh   nemam   sreće.....
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 21:36
Mihaela u Dalmaciji bez roblema prezimljava vani posađen u zemlju, međutim na kontinentu preko zime mora svakako unutra u ne previše grijanu prostoriju. 
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:17
Cure, kad orezujete krumpirka?
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 15:49
Koliko ja znam,trebalo bi to sada da se uradi,prije nego zapadne u zimski san.Ja sam svog krumpirka juče unijela,jer najavljuju jako zahlađenje,i dobro ga ošišala.A reznice stavila na zakorijenjivanje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.