I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris dobru si donila odluku (po meni) za jednostavan okvir jer mislim da nešto drugo ne bi pristajalo starim škurama i kamenom zidu, meni su ti prozori mrak
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovu salvetu sa prozorima uvijek nekako izbjegavam, iako kažu da je to pogled us vijet...ali, ti si mi je uspjela malo približiti i ovomjednostavnošću od rada prikazati da ona može jako lijepo "sjesti" kao motiv...krasan rad
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]()
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
srce je predivno!!! i slikice isto! a i dobro si muža zaposlila
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala na informaciji!!!
Ideja je originalna a okvir fantastičan.
Možda ti posudim ideju, ako moj muž bude imao volje...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Potpisujem Primaveru,slažem se sa svime kaj je rekla i još dodajem
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Jednostavno je najčešće najbolje...kao i u ovom slučaju. Preslatki mediteranski prozori....krasna dekoracija i super napravljeno, draga Iris
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() proljeće okvir je nastao tako da je muž odrezao komad daske
glodalicom za drvo izdubio sredinu
a onda turpijama za drvo "uništavao" dasku dok ja nisam rekla da je dosta
![]() i na kraju sam prebojala lazurom za drvo...i to je to
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
simply the best
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris s tobom počinjem "kontrolu"!!!
Ti si položila sa +100!!!!
Moram te zaista kritizirati jer nisi htjela raditi a to znači da si nam mogla i ove radove skoro uskratiti....
Onaj prvi anđeo je prekrasan!!! A ako nije problem da objasniš kako je nastao onako prekrasan "stari" okvir, jako me interesira???
Drugi anđeo "zimski" je također prekrasan!!! Zaista je poseban.
A ovi prozorčići na zidu su taaaako simpatični da skoro pa imam osjećaj da bih mogla zaviriti malo unutra...
Dakle iris, nemoj da ti se više dogodi ( čak ni kao greška) da nam pišeš onu riječ LINA!!!
Nego, izvoli se primi posla...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super iris,
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure hvala
![]() napravila sam si slikice prozorčiće.....nakon dugo mudrijanja oko toga kako da ih napravim odlučila sam se za najjednostavniju verziju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve je lijepo, ali anđelek i srčeko su mi baš onako prirasli srcu. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
leo lipo te je vidit ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala leonarda.....tebe nisam srela baš dugo...drago mi je da te vidim
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jako lijepo........
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
aha...gips je...odljevak iz Milkinog srca
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |