"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 37> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa ovaj pas je isti ko Sila
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga bako ,hvala ti od srca! kompliment od vas mi puno znači,kao i od ostalih djevojaka. |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
|
![]() |
|
pa nisu baš isti:on je muško!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tatjana svega po malo imaš, a tek se skupljaju sjemenkice bit će toga još
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Kako si zadovoljna onom ljubičastom ružom? Jel joj boja slična slici?
Krasno cvijeće. |
|
![]() |
|
hvala! da, u stvarnosti je ruža lila boje. pupoljak je boje ciklame a sam cvijet -lila. |
|
![]() |
|
hvala draga! rudbeckiju sam dobila od Andreje. i još ponešto prekrasnog cvijeća. |
|
![]() |
|
zahvaljujući vama djevojke, koje ste me obradovale prekrsnim cvijećem,
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tek sam sad vidjela tvoje cvijeće,prekrasno je,imaš stvarno svega...moram i ja svoje poslikat da stavim slikice.
Lijepo je tebi tam h Zagorju( ja sam na bregu) ![]() |
|
![]() |
|
je...lijepo je. i ja sam na brijegu. ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ruze su ti prelijepe
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
iako volim sve cvijeće, ruže su mi najdraže. |
|
![]() |
|
bokić svima!
pozdrav iz zagorja s jednim medekom od oblaka ![]() rekoste da je moj pas nježan s ružama, e pa nije samo s ružama.... ![]() a sada malo cveteka ![]() ![]() ![]() ![]() opet cvatemo |
|
![]() |
|
i još malo cvećeka...
![]() ![]() ![]() ![]() i jutros propupala dalia ![]() |
|
![]() |
|
pa još malo cvećeka
![]() ![]() ![]() ![]() sorry ali nisam mogla odoljeti... ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan ovcar...imam i ja jednog takvog....
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
a i cvijece ti je krasno...
|
|
![]() |
|
i za danas dosta. pozdrav uz dva cveteka iz kuće...
jedarce ![]() i anthurij (anthurium) pročitah da se zove još flamingov cvijet ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasno cvijeće, pesonja ti je isto sladak a anthurium je prelijep..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |