maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@lula,@anđelka,@anastazija,@orčica i @piramida,hvala vam curice
![]() @piramida...sličice su sa jedne salvete a natpise sam napisala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne posudice,di si samo našla te slikice začina,i još k tome natpise
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
ovo to tako super izgleda...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni je ovo tak dooobrooo!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Čime si lakirala da imaju takav sjaj?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ovo je fenomenalno....
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Evo ,nastavak projekta "Stora kuća",ovo će jednom biti na polici u mojoj novoj starinskoj kužini...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepo
![]() |
|
![]() |
|
@piramida,@mnataša1 hvala puno !
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme, mila štami radiš ovim bijeloplavim kombinacijama...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prelijepo i savršeno kao i uvijek
|
|
![]() |
|
Drage moje,hvala svima!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I ovaj ti je isto krasan |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo,uredno,svaka čast!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Nešto što još dugo neće biti komplet,pa ovako krnje...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Maslina, ovo je prelijepo, oba dva kompleta, kad bi morala birati za mrvicu bi prevagnuo onaj prvi (možda zato što s uzorkom onog drugog kompleta imam servis za jelo pa mi je malčice dosadio)
|
|
![]() |
|
Znam da nije lijepo biti ljubomoran,ali ja sam ljubomorna na tvoje kompletiće.Drugi mi je prekrasan,ali prvi mi je kao da je stvarno iz nekih prošlih vremena,odlično si to napravila,svaka čast...jedva čekam kad poslikaš i kupaonicu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |