Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wow, koji slak!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, ja prve godine imam hortenzije. Ne mogu im se nadiviti, po cijele dane se divim tom zelenilu. Je li to uobičajeno da su cvijetovi tako zeleni ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Znam seni da nije lako održavati cvijeće ljeti, posebno u obalnom pojasu gdje je toplije i bura jače grije, ali ipak vidim da si dosta toga uspješno održala! Bravo!
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Na crvenoj lagerstroemiji pojavilo se nekoliko roza cvijetića.
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Crossandra- moja nova biljka.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Bromelija, da, to je trajnica.Traži uvjete kao kućni hibiskus.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Crosandra ti je sada vani? Na suncu ili u sjeni?
Prekrasna je |
|
![]() |
|
Otok, ne. Crossandru sam nedavno kupila i držim je u kući.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Crvena lagerstroemia je prekrasna, kod nas ima samo roza, ali crvena je puno ljepša, interesantno je kako su se na istoj biljci pojavile dvije boje cvijeta.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo jedne lijepe samonikle lantane koja je nikla u tegli ruže stablašice.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
seni uzivancija je posijetit tvoj cvijetni raj,predivan je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni kod tebe i dalje prelijep vrt.
Vidi se da ulažeš puno truda održati ga ovakko lijepim.
Opet sam uživala u šetnji tvojim vrtom...
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Crossandra je predivna-znaći nekaj novo na tržištu -stvarno je
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna biljka, ima jako lijep cvijet.. |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Prvo sam te zamijetila kao stručnjakinju za lantane pa onda krenula pohoditi tvoj vrt. I sad već treći dan ponovno svraćam ovamo....sve prelijepo uređeno, njegovano, a oči mi ispadaju na tvoje grmove.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Seni jel ovo gailardia?
![]() nisam znala da ima žutih ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesaa, da, to je žuta gailardia.Imam nekoliko narančastih i jednu žutu.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Seni prekrasno. Doista ovoliko šarenila a još spominješ buru i sunce.
Baš je užitak prolunjati tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kod tebe uvijek nešto novo i prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |