maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ElzaBuba,hvala,može standardno za decoupage ali ako se želi upotrebljavati a ne samo za ukras,onda ljepilo za porculan i pečenje na 160 stup.90 min.
@hana , hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
sve je predivno ali kompleti su mrak,ova zadnja za djevojačku sobu je predivna - obožavam ruže...
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ovaj komplet, kao uostalom i sve ostalo je prelijepo.
Je li ljepilo za porculan posebno ili može standardno za decoupage?
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala kaćo,po izboru salvetica koje si mi poslala vidjela sam koje motive voliš.I ovdje ti se zahvaljujem!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslina odusevio me kompletic sa mojom obozavanom salveticom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ovo je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje,@iris,@Primavera,@piramida,@lula,@more,@anđelka,@mnataša,@anastazija,@rose i @Božice puno,puno vam hvala!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jest da nisu masline...ali prekrasan kompletić, svaka čast!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kompletić je savršen,bas po mom ukusu
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mislila sam da su oni plavi kompleti vrhunac, ali sad si me pokolebala.
gle ovaj roze...... predivno! baš je pravi djevojački, za neku nježnu dušicu.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pa gle sad ovo...mislim dakle...jel me moraš uvijek zadiviti svime što napraviš...hahahaah prekrasno,predivno i zamisli...ružičasta boja može jako lijepo izgledati... nevjerojatno...gledamje sada sasvim drugim očima... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
maslina, ja se više ne smijem maknut od kompjutora! svaki put kad se vratim doma, upalim internet da vidim što ima ovdje nova, ugodno se iznenadim! posude, djevojački komplet.... sve je tako prekrasno!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mmmm...jako lijepi romantični kompletić...šteta što više nisam djevojka..
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Baš je pravi djevojački komplet za djevojačku sobu,jako lijepo!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ide tebi to isprobavanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da me ne špotate da sam se uljenila malo sam isprobavala neki motiv za djevojačku sobu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@primavera draga,
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() Stvarno si
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |