Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Korisnik | ||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Anastazija, samo ću nešto prokomentirati i onda bježim da nas moderatori ne opomenu.
Ja mislim da će se ona taaaako slatko smijati kada pročita da ti misliš da ona kreči stan. To su priče za malu bebu, jer naša izzy UŽIVA!!!!
Bar ja mislim da je njoj puno bolje nego mnogima od nas!!!
![]() Ja recimo cijelo popodne trčkaram za svojim sinom, te daj ovo , te daj ono....i tako dok ne zaspi.
A ona uživa....i dobro da uživa jer je zaslužila!!!
I na kraju, nadam se da je danas uspjela okrečiti konačno taj stan, sređuje ga kao da ima penthaus od 500 kvadrata
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
nemojte je
![]() a ni za vrata se nemojte lijepiti, možda su friško obojana
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
proljeće! ti si izzy najbliža! kad je vidiš da joj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
IIIIIIZZZZZZYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Pa šta je ovo????
Kod tebe je očito sezona kiselih krastavaca????
Ne mogu vjerovati...
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
a kao što svi znamo, citiraju se samo mudre riječi!
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Drago nam je da si tu,prorijedili smo se,curke pune baterije na GO a mi preostali pomalo "ispuhujemo"željni novih radova..
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
![]() ![]() Anastazija, hvala na stihovima - morat ću te citirati prvom prilikom! Baš me oraspoložite! |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
morala sam uzvartit na ove stihove,inače nisam tip od zabave u temama,vise sam redar na forumu
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
znam tu pjesmu,al kako si okrenula riječi na nakit ispalo je odlično!
|
||
![]() |
||
|
ma to ti je ona pjesma što je valjda Magazin pjevao prije nekih barem 15-ak godina. samo je u njihovoj, originalnoj verziji išlo: miješam malter motam žicu, gradim kuću trokatnicu
ili tak nekako. o bože što čovjeku ostanu gluposti u glavi
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
miješam malter, motam žicu radim jednu naušnicu....
eto to mi prvo palo na pamet....
dobro je, bila si vrijedna i na ovom polju dok sam ja odmarala.
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ostalim curama jedna velika
![]() |
||
![]() |
||
|
Maslina, s obzirom na ljepotu tvojih radova u decoupage "odjeljku", stvarno sumnjam da ne bi proizvela nešto prekrasno svojim rukama i kliještima, pa makar samo da ponovo dobiješ taj osjećaj!
Za mene ne postoji dobno ograničenje za nošenje nakita, to je suludo u mom svemiru! ![]() A moji radovi sudaleko od savršenih, samo što sam ja picajzlasta... ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |