Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..................- Džomba još jednom od srca veliko ti hvala ali sad se ne treba brinuti nizašta - tvoje je sve što želiš ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
................Ma hvala Kontesa najljepša ali uvijek ima kod mene nešto novoga i još malo pripremam iznenađenja jer stvarno uživam u cvijeću ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ---Evo danas samo ja i mm prošetali do našeg starog grada i ubrali malo šumskih plodova..... ![]() ![]() ---Evo malo drenića i trnjina... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() -- I malo kupine---divlje crne maline... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ---I divlje kruške malo su sitne ali su zrele i ukusne..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije dosta da imaš oko kuće i u kući nego i u okolici!
A koji lijepi aranžman!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Njam, njam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro da sam vidjela ove slike, zaboravila sam da sam kupila borovnice, hladne, u frižideru, mljac
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ----Evo malo ovih lijepih šumskih čičaka koji su me oduševili svojom ljepotom.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
................Moja baka vako je kod mene -nemaš more imaš šumu i zdravu prirodu------koja ti uvijek nešto lijepo pruži za pojesti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super si dekorirala to voće ,izgleda jako
![]() Radiš li šta od trnjina i drijenka ,kakvu marmeladu ?
|
|
![]() |
|
-----Eto da opet ne bi mene ti nebi svoje pojela. Ma znala sam ja da tebi nešto ne dostaje pa reko ode postaviti svoje borovnice da bi te podsijetila da ih i ti imaš u frižideru ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Evo kako se i u šumi može nači dobrih plodova za papati i cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
..........Moja Željka kakva dekoracija to je slikano u bijeloj kanti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E Niho, u mojoj šumi sad možeš naći samo šiške od borova, pa ti pravi marmeladu
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jooj, šumske kupine...ma nema boljih, imam doma neki kultivar većih plodova, ma nije ravan onim šumskim
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe Niho prava raskoš svega i svačega, cvijeća, povrća, voća...
![]() Kod nas isto ima kupina samo su sitnije, ali su tako slatke... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Prekrasan aranžman od šumskih plodova!
|
|
![]() |
|
![]() --Nešto rascvijetalo iz mog vrta,a i iz mojih vaznica....cinija i malo kadifice. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |