Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni ja nemam puno toga što seni ima, pa uživam među njenim grmovima i lantanama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A ja nemam nikakvu gailardiu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Proljeće, nisam ni ja znala za žutu gaillardiu dok nisam dobila sjame od Lantane.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni i ja kod tebe uvijek nešto novoga naučim!!!
Nisam znala da postoji žuta gaillardia, ja imam samo narandžastu.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasno cvijeće i ovo nekaj novo je super - to još nisam vidla ......
bravo, bravo!!!!!!!!!1111
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno cvijeće, lagerstremija posebno.One tvoje iz sjemena nisu nikle na žalost ali imam dvije ružičaste zahvaljujući baki Bei.... sad tražim ostale. O lantanama da ne pričam...... divota.Morala budem dogodine kupiti par komada
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
SilveK, žuta gailardia je visoka 50-60 cm.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Žutu gaillardiju i ja prvi put vidim, sve sam mislila da je helenij (nemam još ni njega pa naravno - kriva pretpostavka
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Kod tebe uvijek nešto novo i prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Seni prekrasno. Doista ovoliko šarenila a još spominješ buru i sunce.
Baš je užitak prolunjati tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
Kontesaa, da, to je žuta gailardia.Imam nekoliko narančastih i jednu žutu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Seni jel ovo gailardia?
![]() nisam znala da ima žutih ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Prvo sam te zamijetila kao stručnjakinju za lantane pa onda krenula pohoditi tvoj vrt. I sad već treći dan ponovno svraćam ovamo....sve prelijepo uređeno, njegovano, a oči mi ispadaju na tvoje grmove.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasna biljka, ima jako lijep cvijet.. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Crossandra je predivna-znaći nekaj novo na tržištu -stvarno je
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni kod tebe i dalje prelijep vrt.
Vidi se da ulažeš puno truda održati ga ovakko lijepim.
Opet sam uživala u šetnji tvojim vrtom...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
seni uzivancija je posijetit tvoj cvijetni raj,predivan je
![]() |
|
![]() |
|
Evo jedne lijepe samonikle lantane koja je nikla u tegli ruže stablašice.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Crvena lagerstroemia je prekrasna, kod nas ima samo roza, ali crvena je puno ljepša, interesantno je kako su se na istoj biljci pojavile dvije boje cvijeta.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Otok, ne. Crossandru sam nedavno kupila i držim je u kući.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |