Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a kao što svi znamo, citiraju se samo mudre riječi!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
IIIIIIZZZZZZYYYYYYYYYYYYYYYY!!!! Pa šta je ovo????
Kod tebe je očito sezona kiselih krastavaca????
Ne mogu vjerovati...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
proljeće! ti si izzy najbliža! kad je vidiš da joj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nemojte je
![]() a ni za vrata se nemojte lijepiti, možda su friško obojana
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija, samo ću nešto prokomentirati i onda bježim da nas moderatori ne opomenu.
Ja mislim da će se ona taaaako slatko smijati kada pročita da ti misliš da ona kreči stan. To su priče za malu bebu, jer naša izzy UŽIVA!!!!
Bar ja mislim da je njoj puno bolje nego mnogima od nas!!!
![]() Ja recimo cijelo popodne trčkaram za svojim sinom, te daj ovo , te daj ono....i tako dok ne zaspi.
A ona uživa....i dobro da uživa jer je zaslužila!!!
I na kraju, nadam se da je danas uspjela okrečiti konačno taj stan, sređuje ga kao da ima penthaus od 500 kvadrata
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Sada je ona sigurno potamnila i izgleda kao Španjolka ![]() |
|
![]() |
|
Pa dobro, šta ti se komp pokvario ili nas više ne voliš?????
Izzyyyyyyyyyyyyyyyy jaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma vooooooooovim vas sve jakooooooo!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izzy, očekujem slike! Ja sam maljala hodnik i pokazala što sam radila...sad si ti na redu...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
To sam isto i ja pitala, šta ona ima penthaus???? Ali eto, ja sam gonič robova, a ona jednosoban stan kreči mjesec dana.
Pa tko je tu lud???
Ma meni se sve čini da se ona samo izvlači na ovo krečenje stana...
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
NAKIT JE STVARNO SAVRŠEN....
samo tako nastavi...
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
nevjerovatno kako dobro i lijepo napravito
|
|
![]() |
|
Draga,
29.07 si objavila zadnji rad!!!
A poslije toga imaš dvije stranice komentara i divljenja na zadnji rad.
Zar te to ne može ponukati da se primiš posla i opet nas usrećiš???
Vidiš kako te pokušavam podići...
![]() ![]() ![]() P.S. obećajem da ću i ja sutra staviti novi rad, hajde i ti nešto objavi
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Evo i mene,po prvi put na tvojim stranicama.Tu ima toliko toga lijepog i priznajem da pola toga nisam zapamtila
.Ali vraćat ću se ja svaki dan i uživati u tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |