Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 20>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 12:12
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Drago nam je da si tu,prorijedili smo se,curke pune baterije na GO a mi preostali pomalo "ispuhujemo"željni novih radova..

Tu se nema kaj više dodati...potpisujem Maslinu i dobro nam došla nazad, draga IzzyWelcome%20Home...a kad se baciš na makeovere, bit će gozbe za oči...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2009 u 20:48
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Anastazija, hvala na stihovima - morat ću te citirati prvom prilikom! 

a kao što svi znamo, citiraju se samo mudre riječi!Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 17:44

IIIIIIZZZZZZYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

Pa šta je ovo????

Kod tebe je očito sezona kiselih krastavaca????

Ne mogu vjerovati...
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 18:06
smile107 i tu sam poljubila vrata (staklena)tak si ih lijepo oprala,generalka uspjela!A di si ti?
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 23:12
proljeće! ti si izzy najbliža! kad je vidiš da joj smile232 Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 13:11
Originalno poslano od člana more more napisao:

proljeće! ti si izzy najbliža! kad je vidiš da joj smile232 Tongue
Sutra će prvo biti smile232,pa onda tek  smile81
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 16:47
nemojte je smile232, bolje joj idite pomoći. mislim da kreći stan.
a ni za vrata se nemojte lijepiti, možda su friško obojana LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 20:52
Anastazija, samo ću nešto prokomentirati i onda bježim da nas moderatori ne opomenu.

Ja mislim da će se ona taaaako slatko smijati kada pročita da ti misliš da ona kreči stan. To su priče za malu bebu, jer naša izzy UŽIVA!!!!

Bar ja mislim da je njoj puno bolje nego mnogima od nas!!!LOL
Ja recimo cijelo popodne trčkaram za svojim sinom, te daj ovo , te daj ono....i tako dok ne zaspi.

A ona uživa....i dobro da uživa jer je zaslužila!!!

I na kraju, nadam se da je danas uspjela okrečiti konačno taj stan, sređuje ga kao da ima penthaus od 500 kvadrata  LOL
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 23:47
Garant se negdje brčka Sandy%20BeachScuba%20Diving a nas drži u uvjerenju da kreči, tj. farba nas ...neka je, nek samo uživa...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 09:04

Sada je ona sigurno potamnila i izgleda kao Španjolka smile96

Ma neka ona uživa, drago mi je istko kao da i ja uživam smile96
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 12:24
Pa dobro, šta ti se komp pokvario ili nas više ne voliš?????

Izzyyyyyyyyyyyyyyyy jaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 16:19
Ma vooooooooovim vas sve jakooooooo!!! smile79Žene moje, krečim sama svoj (podstanarski) stan, vraćam se u decoupage funkciju, samo još malo!!! Proljeće - goniču robova jedan!!!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:43
Kreči, kreči...to je dobra vježba za decoupage ...mada mi se nekak čini da to jaaaaaako dugo traje, kaj je podstanarski dvorac u pitanju Sand%20castle ...ajde čekamo te s nestrpljenjem i mi tebe isto vooooooovimo  I%20Wove%20You 
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 21:13
Izzy, očekujem slike! Ja sam maljala hodnik i pokazala što sam radila...sad si ti na redu...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 08:41
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Kreči, kreči...to je dobra vježba za decoupage ...mada mi se nekak čini da to jaaaaaako dugo traje, kaj je podstanarski dvorac u pitanju Sand%20castle ...ajde čekamo te s nestrpljenjem i mi tebe isto vooooooovimo  I%20Wove%20You 

To sam isto i ja pitala, šta ona ima penthaus???? Ali eto, ja sam gonič robova, a ona jednosoban stan kreči mjesec dana.

Pa tko je tu lud???

Ma meni se sve čini da se ona samo izvlači na ovo krečenje stana...LOL
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:53
NAKIT JE STVARNO SAVRŠEN....
samo tako nastavi...smile227
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 17:37
nevjerovatno kako dobro i lijepo napravito
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 14:51
Draga,

29.07 si objavila zadnji rad!!!
A poslije toga imaš dvije stranice komentara i divljenja na zadnji rad.

Zar te to ne može ponukati da se primiš posla i opet nas usrećiš???

Vidiš kako te pokušavam podići...LOLLOLLOL

P.S. obećajem da ću i ja sutra staviti novi rad, hajde i ti nešto objavi smile79
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 17:11
Evo i mene,po prvi put na tvojim stranicama.Tu ima toliko toga lijepog i priznajem da pola toga nisam zapamtila
.Ali vraćat ću se ja svaki dan i uživati u tvojim radovima smile141

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:09
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

U međuvremenu, da se odmorim od šljokica i igle i konca, uspjela sam i napraviti jednu narudžbu za Slavoniju... Svi vole zveckalice pa ih (nažalost) moram ponavljati i u istim bojama, uz pripadajuće naušnice od ahata... Malo sam se i zaigrala sa "ambalažom"....

preljepe su ClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.