I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
i vama
![]() nisam bila puno vrijedna....ali nešto sam ipak namackala.....za jednu prijateljicu....po njenoj želji lubenica
to je onaj kocka okvir za slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej, evo i mene sa godišnjeg, baš mi je drago da te vidin na prvoj stranici, radila si vidim, sve je lipo kao i obično, a ono srce mi je baš posebno, odlična ideja, okvirići su preslatki.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam ja vidjeti kaj si mackala i oba okvira su za čistu 5
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
okvirići su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Okvirići su super, ali anđeli
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure svimaaaa
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
iris oba okvirica su cista petica,gledam ih i ne mogu se odlucit koji mi je ljepsi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Slažem se anđeli su mi preslatki ovako mazni
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rijetko svratim ,ali kako i ja imam jedno tvojih ruku djelo ponekad zavirim da vidim što dalje radiš i uvijek je preslatko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Boja za beton je zakon!
Odlično si kombinirala smeđu i zlatnu.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ne mogu bolje slikati jer sam ga lakirala i daje jak odbljesak
![]() pa ću probati opisati....bojan je bojom za beton bijelom koja je jako gusta i kad s njom tupkaš na neka mjesta manje a na neka više boje onda ispadne kao reljef ili struktur pasta
onda sam to pobojala tamno smeđom....pigment za boju za zid a na to onda samo mjestinično nanijela zlatnu akrilnu boju i to ne kistom nego razmazala prstom
i to ti je to....živa mučka
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasni su okvirići! aKak si dobila tu boju na okviriću s anđelima,super je?
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
anđeli su preslatki..:)
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično iris
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Vidi se samo jedan..s bršljanima..i taj mi je prekrasan...
![]() Odnosno...evo sad i drugog...uvijek lijepi anđeli
![]() |
|
![]() |
|
čekam ja i čekam da proljeće prva nešto stavi ali neće ona pa neće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cure hvala svima na lijepim komentarima
![]() proljeće....ne mogu....čekam da prvo ti staviš slike
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Iris, idemo dalje, stavljaj slike...
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Slikice s prozorčićima su ti prekrasne. Bravo!!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |