Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 15:49
Evo kad si baš zapela, visok je do neba i krcat otrovnog sjemenja, pa tko želi neka se javi. Inače u cvatu je prekrasan.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 18:05
Ha jeste bogami preko 2 metra -------ti negdje visine 1,59 on više tebe  pola metra i taman ....... mene treba bašsmile51kako sam bez.....A taj otrov više tebe zadrži ga za sebe -znaš kako se ono kaže otrov je u maloj boci -ali de ti meni sačuvaj sjeme  pa kad mi bude rasto podsjećaće me na tebe i tvoju visinusmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 18:14
Evo me opet ali ja se komadam od smijeha tebi i tvome ricinusu- suze me obliše od smijeha smile96Hug--ma Legendo mojaLOL
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 19:48
Ja bi sjeme, ja bi!! Famozan je!!!!!!!!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 21:27
Triša, uvijek nas iznenadiš nećim novim.....Clap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 22:48
Triša skupljaj sjemenke, ali sa rukavicama Smile znam jednu koja će biti zainteresirana Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2009 u 22:54
Kod tebe dođem, šetam i samo uzdahnem... divno...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 10:49
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Evo kad si baš zapela, visok je do neba i krcat otrovnog sjemenja, pa tko želi neka se javi. Inače u cvatu je prekrasan.

Jesi li ti to stajala na nekoj stolici bolan-nekako si mi visoka opetLOLLOLLOL
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 15:57
Samo se javljam na kratko jer se spremam na nekoliko dana putovanja barkom, sami mm i ja, a do tada čuvajte mi vrt, zaljevajte, skupljajte sjemenke, biti će ih za svih vas. Naravno dođite opet drugi tjedan kad se vratim.smile79

Niho mislim na tebe.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2009 u 17:23
Redovno ga obilazim bar ja --čuvajte se sretan Vam put ----lijepo se provedite.i mislim na vas. Pozdrav -tebi i tm-i hvala na razglednici još jednom  i sve ih sakupljamsmile79
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 19:14
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

- Ja mislim da se nije sve osušilo od cvijeća WinkWink-daj malo neke svoje ljepote još pokaži nedostaje mi tvoje dvorište i tvoje cvijećeWink
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 20:16
Bila sam ,vidila i nemam ništa za dodati osimsmile64
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 21:13
Kad sam se nakon sedam dana vratila s mora moje se dvorište pretvorilo u pravu prašumu. Nema više pedlja mjesta gdje nešto ne raste. Stazica obrasla travom, koja na mjestima prelazi i jedan metar - katastrofa.
Danas sam počela sa čišćenjem, a za nekoliko dana valjda ću većinu dovesti u red.
Hvala svima što mislite na mene.
RIJEKA

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 21:59
Taj ricinus je stvarno divovski!Thumbs%20Up
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 22:42
Ajde draga,uslikaj ti nama taj"nered".Što da slikaš samo red,nabijaš nam komplekseLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 23:06
Triša se uželila svoje prašume, pa ju sređuje i uživa u njoj...... i neće nam slikati..... daj poslikaj tu prašumu iz ptičje perspektive.....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 23:09
Čini mi se da ricinus stoji na stoliciShockedLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 18:34
Ma ljudi doviršte je u drugom planu, još je ljeto, ali jutros sam se slikala kraj njega - još je narastao - baš je čudesan, sad radi sjemenke. Prašuma je doslovce, ali evo imam neko šišanje, pa iza toga idem s kata slikat prašumusmile79
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 18:37
Ma to,slikaj ti i "nered"smile159
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2009 u 18:41
I da vidimimo Triška nogice od tog ricinusasmile173.
Moj je i dalje manji od pedlja, a tepala mazila i ništaCry, čak i prijetila.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.