Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Korisnik | ||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Iris,probat ću.
Nisam ti ja baš toliko informatički pismena, ali potrudit ću se, naravno uz vašu pomoć.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Krasan ormarić! Ponovo sam pogledala tvoje radove, Posebno su mi lijepe one kutije za vino, ali ni osalo nije ništa manje vrijedno!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
i zaboravila sam napisati da je ormarić predivan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
smanjila sam slike
![]() na picasa albumima nema mogućnost da se namjesti veličina manja od 1024*768
a za forum je idealna veličina 640*480
ali pošto imaš picasa album pretpostavljam da imaš i picasa program za fotke
a u njemu postoji mogućnost umanjivanja
ovako:
![]() otvoriš fotku u pregledu....klikneš na Prikaz....potvrdiš Male slike
![]() zatim odeš na Datoteka... pa klikneš spremi kopiju
i onda kad uploadaš slike u picasa album izabereš te koje su označene sa small
i to je to
probaj i vidit ćeš da nije problem
ili pređi na photobucket.....on ima mogućnost da prilikom uploada smanji slike na 640*480
ili isprobaj postavljanje preko cvijeta info...u zajedničku galeriju decoupage radova....jer se tu slike same smanje na pravu veličinu......ovdje:
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Kao što sam obećala stavljam sliku da vam je lakše gledati:
![]() ![]() Nadam se da slike nisu prevelike, ako jesu molim dobru dušu da ih smanji, jer je to za mene viša matematika.
Ne želim vas zamarati, ali moj album nije bio otključan, tek kasnije sam vidjela da je to samo manji dio slika, pa kome nije teško neka pogleda, jer stavljati to sve preko photobucketa trajalo bi sto godina.
Obećajem, sve nove slike bit će na forumu.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
dobro nam došla
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
dobro nam dosla elzabuba
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Slažem se da je bolje kada su slike na forumu, to ću ubuduće raditi, ali sada bi mi sa ovim mobitel internetom to bilo presporo.
Čim se dočepam čvrstog interneta, evo me, a sada molim za razumijevanje.
|
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Dobro nam došla,samo sam letimično škicnula u tvoj album i kasnije ću to na miru učiniti jer n e m a m v r e m e n a i č e k a m p e n z i j u ...i zavidna sam ti na vremenu koje si zaslužila da se posvetiš svojoj ljubavi potpuno
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
E dakle i mene privukao naslov. Eto što riječ ljubav može učiniti.
Super je sve, iako više volim kad su slike direktno na forumu.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
Hvala svima na pohvalama, povratna informacija je veoma važna za svaku od nas.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Draga ElzaBuba dobro došla na naše stranice! Imaš jako lijepe radove, pogotovo vaze i kutijice. Slobodno posavi svoje radove, umaš šta za pokazaati!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Dobrodošla! Imaš jako lijepe radove. Sviđaju mi se naročito zdjelice i kutije. Škrinjice su posebno lijepe i uredne. Baš mi se sviđaju.
|
||
![]() |
||
|
I meni je nekako najdraže raditi kutije, a budući da sam često u Mostaru tu ih i kupujem i mislim da su puno jeftinije nego u Zg( od 4-20 kn, samo oni ladičari su oko 80 kn)
Hvala vam cure na pohvalama, trudim se da bude što urednija izvedba, a vidjela sam da je jedna od vas imala problema sa pozadinom staklene zdjele.
Mislim da sam to riješila jako lijepo, žao mi je što se ne vidi na zdjelicama, ali brzo je slikano, osim na onim uskršnjim, gdje je pozadina rađena sa Classic cracklom, sve je napravljeno sa akrilnom bojom.
Ako vas zanima moj način, pokušat ću objasniti.
|
||
![]() |
||
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
|
dobro dosla
![]() pregledah tvoju galeriju, kutije mi se posebno svidjaju... posebno ona s dva crno bijela andjela... jako llijepo |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Pregledala tvoju galeriju od početka do kraja...ima puno lijepih stvari...i neznam ima li potrebe izdvajati jer naravno da se različitim ljudima sviđaju različiti motivi...ali nekako ipak sam se par puta vratila na one kombinacije zdjela i jaja...lijepa ideja, dobra izvedba,,,posebno ljubičice i ona plavo bijela starinska kombinacija...Samo dalje draga ...stvarno za ljubav nikad nije kasno...
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
![]() ![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Priznajem da u tvojoj galeriji ima jako lijepih stvari!
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Dobro došla
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 14151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |