hoću i ja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno,sviđa mi se crno-bjela kombinacija
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
nisam baš bila vrijedna ovih dana, a nešto baš ni nemam inspiracije, ali evo:
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
omnia violet, da budem iskrena ove radove sam već i zaboravila... hvala ti na komentarima, baš mi je veoma drago da ti se sviđaju na crno bijeloj boci je salveta (prva koju sam kupila :)) i zalijepljena je na bijelu podlogu pa je bojeno crno oko motiva - nije rad na tamnoj podlozi...
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
lijepi radovi....ova crno-cijela boca me oduševila...jesu ovi cvjetovi salveta ili.. |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
isprazni sandučić!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
božice, hvala ti na komentaru i komplimentu... tacne sam nabavljala iz jednog lanca supermarketa ovdje u bosni, ali ih je potpuno nestalo... kako tih supermarketa ima po cijeloj BiH sve sam obišla i nisam ih nigdje našla, a baš su mi bile super... cijena je bila 3KM (cca 10 kn) za manje i 5KM za veće (cca 18 kn)... drvene su i potpuno neobrađene...... savršeno za decoupage izgleda da sam ih sve kupila
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Sve su ti tacne prekrasne ali su mi ove super nježne....I sad jedno pitanje: gdje ih nabavljaš, dal su drvene i kolika je cijena?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
malena pa ti si bila jako vrijedna ovih dana. svi se nešto žale da im je vruće ali tebi to očito nije smetalo. super stvari si napravila!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutija mi je MRAK...neke radove jendostavno moramo dugo raditi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jako lijepe tacne i pepeljare....suncokrete obožavam a i one tacne od prije su odlične....baš super kombinacije |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Tacna sa suncokretima mi se jako sviđa.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Odlično! Suncokreti su moj favorit. Dobro se provedi!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepi kompleti,odlično si iskombinirala boje i motive..uživaj na godišnjem i napuni baterije za nove radove!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kutija za boce vrlo elegantna,simply i prirodna.
Dva kompletića u tvom stilu,odlična!
|
|
![]() |
|
slike su bljakača, slikala sam na brzinu....
na prvim slikama podloga je svijetla tirkizna boja
sad vas pozdravljam jer odoh na godišnji, jeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |