Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemam pojma, ni ja ti nisam baš kod kuće što se tiče tehnike.
Meni su slike vidljive, možda tebi nije uključena neka opcija.
Sigurno će ti netko pametniji odgovoriti.
Cure hvala na pohvalama, još ću vam pokazati nekoliko kutija, a onda malo nešto drugo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
draga, kako ja ne mogu vidit tvoje radove?
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() Ovo je stvarno vrhunski napravljeno i znam nekoga tko bi u tome uživao |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako su ti lijepe kutije,savršeno napravljene!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ide tebi to stavljanje slika, ali kako te tek kutijice idu..... divne su mi obje! |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Zaista presavršene kutijice
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
jooj, kutije su presavršene
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Velika kutija je predivna!!!!!!!!Obožavam rose.. a na maloj...preeeedivan uzorak (moja omiljena salveta radila sam onu okruglu vazicu s njom...
![]() |
|
![]() |
|
Super, uspjela sam!!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama!
Počela sam stavljati slike u galeriju, pa će biti lakše staviti ih na forum.
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
ElzaBuba, dobro nam došla i dugo se družila s nama. Malo sam škicnula tvoje radove i jako su lijepi i uredni. Samo tako nastavi
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobrodošla Elza, imaš prekrasne radove, šteta što sve slike ne možeš staviti ovdje da temeljito gledamo. Kutijice za nakit su baš slatke, a izdvojila bih i onu sliku na crijepu, šteta što je i u tvom albumu mala sliku, meni ne otvara veću nikako.
Pčelica Maja je odlična, sve slatko i precizno!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla među nas i dalje nas očaravaj svojim divnim radovima... ovo je prekrasno što sam vidjela, a totalno bez daha me je ostavila tvoja kolekcija uskršnjih zdjela i pisanica...divno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan ormarić
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ormarić je prekrasan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |