I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iris oba okvirica su cista petica,gledam ih i ne mogu se odlucit koji mi je ljepsi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure svimaaaa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Okvirići su super, ali anđeli
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
okvirići su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
došla sam ja vidjeti kaj si mackala i oba okvira su za čistu 5
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ej, evo i mene sa godišnjeg, baš mi je drago da te vidin na prvoj stranici, radila si vidim, sve je lipo kao i obično, a ono srce mi je baš posebno, odlična ideja, okvirići su preslatki.
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
i vama
![]() nisam bila puno vrijedna....ali nešto sam ipak namackala.....za jednu prijateljicu....po njenoj želji lubenica
to je onaj kocka okvir za slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,i like it!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Mmmmmmmmmmmmmm, biće prijateljica jaaaaaaaaako zadovoljna kad ovo vidi!!!!
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
okviri su odlični, a poklon za prijateljicu je baš sladak kao lubenica
|
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kutija sa lubenicom je baš sočna, a plava je super!
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Pozdrav!!!
Radovi su ti prekrasni kao i svima ostalima na forumu!!Ja sam tek pocetnica u decoupageu. |
|
![]() |
|
hvala cure svima
![]() ancii dobro nam došla....i sve što te zanima pitaj
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala!!Mislim da cu imati brdo pitanja.Jos sam u fazi nabavljanja materijala i salveta.
|
|
![]() |
|
nema problema...kad sve nabaviš dođi na forum i pitaj sve što te zanima |
|
![]() |
|
Hvala jos jednom
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |