Flora Art 2007. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E daaaa,sjetila sam se da sam neo malo jezerce vidjela i rekla da ću u povratku slikati,ali u povratku je presušilo valjda
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
A ne dolazim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
da te podsjetim Shasha, dok sam ja razmišljala o duplim amarilisima ti si rekla da si bila u trećem šatoru i da tamo ništa nema,
ovaj stalak je ispred tog šatora; iamam i jedno jezerce na slikama ali je loš snimak,
tako da ima još slika a prostor je veliki pa je normalno da nešto i promakne ;
samo mi reci da sutra dolaziš ???
|
|
![]() |
|
Pa kad si ti to uslikala Anqi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
o nečem sličnom već dugo pričamo,
![]() |
|
![]() |
|
kavicu smo mogle i ovdje popiti ?
![]() |
|
![]() |
|
komentare ostavljam vama; ![]() |
|
![]() |
|
znam da vam je ovo poznato,
ipak, kao podsjetnik za sve nas kojima ''fali'' prostora za cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Flora još traje i još nije kasno da se vidi što se želi vidjeti,
i zato evo da sumiramo priču od sinoć, tj. 1.nagrada ''Nasadi'' Zadar;
ili ti ''more u Zagrebu''
![]() Ažurirao angi - 02 Lipanj 2007 u 19:25 |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha mogu samo zamisliti kako si uzivala
slike su super hvala ti sto si i nas pocastila ovom ljepotom ![]() |
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
ja se nauživah i sad odoh spavati
shasha, hvala još jednom, legenda si.
|
|
![]() |
|
znam kako je meni bilo uživanje gledati Donatine slike sa izložbe,a stvarno ne znam da li da stavim još tu koju ili pobacam po forumu ili...
![]() eto vama slika pa gledajte
|
|
![]() |
|
Mislim da ovu sliku nisam stavila,a to bi zbilja grijeh bio.Ako je već ima njena ljepota neće manja biti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sutra mislim,budući da autom idemo,uzet ovu fuksiju,već je sanjam
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Nažalost za sada nema izgleda da dođem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shasha lijep ti je plijen... ![]() ![]() Ažurirao Donata - 01 Lipanj 2007 u 21:18 |
|
![]() |
|
Donata ti ne planiraš doći ? Ja ću vjerojatno sutra opet,slučajno se tako desilo,pa ću ti onda cijeli taj dalmatinski uslikati
![]() |
|
![]() |
|
Eto mene opet da se hvalim.E sad sam konačno uslikala svoje ljepotice a budući da su sa flore mogu ih i tu staviti.Kada procvate ovaj kaktus sliku ću ubaciti među kaktuse a miris,vjerujte mi, nitko dočarati ne može ako ne pomiriši
E još samo nešto,mislim da nisam napisala,a i da kaktuse nisam stavila još,najveći izbor je bio kaktusa,i naravno najljepši.
A ovo je MOJ
![]() Kalanhoa!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Angi to je to ....crvenica, mocira...-kamenje složeno, tronožac, košara...i mornarska majica , demižana ...to bi trebalo biti to...Pravo dalmatinsko...
![]() ![]() ![]() ![]() ..malo vidim u uglu oleandar, peruniku, mirtu, lavandu.. ![]() Angi nisam ni mislila da ćeš preskočiti ove mudre izreke ![]() ![]() Ažurirao Donata - 01 Lipanj 2007 u 21:09 |
|
![]() |
|
i što još reći i pokazati ????
![]() |
|
![]() |
|
kakav bi to život bio bez Molitve ?
![]() Ažurirao angi - 01 Lipanj 2007 u 20:41 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |