I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 34> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenomenalna kutijica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Plava mi je slatka, ne znam zašto kažeš da si pretjerala s bojama, a ova zadnja je baš decentna ovako jednostavna. Sviđa mi se baš.
Vidim da si se aktivirala u zadnje vrijeme, baš me to raduje.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo i jednostavno
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala svima
![]() a danas jedna jednostavna kutijica.....a meni je to najčešće i najdraže
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
lubenice... mljac... koliko ukusne toliko i savrseno napravljene...
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
anđeo u plavičastim oblacima , nemože bolje
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
divne su ti ove kutijice,ocu rec kutijica i okvir
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala jos jednom
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
nema problema...kad sve nabaviš dođi na forum i pitaj sve što te zanima |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Hvala!!Mislim da cu imati brdo pitanja.Jos sam u fazi nabavljanja materijala i salveta.
|
|
![]() |
|
hvala cure svima
![]() ancii dobro nam došla....i sve što te zanima pitaj
|
|
![]() |
|
Pozdrav!!!
Radovi su ti prekrasni kao i svima ostalima na forumu!!Ja sam tek pocetnica u decoupageu. |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kutija sa lubenicom je baš sočna, a plava je super!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
okviri su odlični, a poklon za prijateljicu je baš sladak kao lubenica
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Mmmmmmmmmmmmmm, biće prijateljica jaaaaaaaaako zadovoljna kad ovo vidi!!!!
|
|
![]() |
|
odlično,i like it!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |