Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prelijepa je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Prekrasno, prekrasno, prekrasno
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala svima!!!!
![]() draga Rose, na kutiji sam koristila print, i boje koje sam sama smućkala
@ draga Primavera, drago mi je ako sam potakla lijepa sjećanja kod tebe
...a sad jedna fotka nastala danju da se bolje vide boje:
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasna zimska kutija! Bravo!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
stvarno prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
uistinu je zimska idila,a zimska idila je fantastična!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Lula
![]() Nisam mogla odoljeti da danas ne završim jednu "zimsku" kutiju i da je maloprije ne uslikam, boje nisu 100% vjerne, ali slikat ću ja nju i danju.
Zove se "Zimska idila":
![]() ..najsvjetliji dijelovi snijega su podebljani pastom u 3D...detalji sa kutije
![]() ![]() ![]() ..okolo je mašna srebrne boje na koju sam nalijepila bisere...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
kutija za nakit
![]() ![]() ![]() Draga monna...ovo je bajkovito...
|
|
![]() |
|
Slika na staklu: Suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Brani!!! Za sliku na staklu "Trubač" imam shemu, ali sam je smanjila jer staklo nije velikih dimenzija.
Završila sam i jednu sa suncokretima, uskoro ću staviti sliku.
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Prekrasno monna sve, kutijica ova zadnja mrak,slika na staklu- trubač
si radila po šemi ili samo ovako....odličan je |
|
![]() |
|
Hvala svima!Veseli me što vam se sviđa, posebno je lijepo dobiti kompliment od majstorice nakita Primavere! Sad mislim raditi jednu vilu....započela sam danas s osnovama, pa dok ja to sklepam....
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, posebno zveckalica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo monna...super kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, draga rose!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zveckalica je prekrasna a kutija tek.... nemam riječi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Konačno da stavim slike mojih zadnjih radova:
jedna zveckalica u zeleno-žutim tonovima
![]() kutija za nakit
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() pusaaaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |