Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure!
Izzy, ovo je Ulični svirač! (na prvi pogled samo izgleda kao pijanac
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Monna šta drugo nego se diviti tvojim radovima, prekrasno, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Drage moje! Nisam dugo bila na forumu pa ne uspijem sve pratitit kako treba, samo da vam se javim da sam dobro i da se uskoro vraćam s malo novih radova i više vremena na svoj omiljeni forum!
Vilavita, draga, puuuuuno ti se zahvaljujem na prekrasnoj čestitki za rođendan, a naročito hvala tvojoj maloj Luciji na crtežu koji ću si okačiti u sobi. Baš ste drage!!! Jako ste me razveselile danas !!! Pusa, pusa!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Draga naša, drago nam je da smo te razveselile. Ni mene nema poduže na forumu, ali smo tvoj ročkas zabilježile da nam ne promakne. Lucija se jako razveselila kad je čula da će njen crtež biti okašen u sobi tete od vila kako te zove.
Radovi su ti veličanstveni, stvarno imaš zlatne ruke. Radovi na staklu? Zakon!! Jedva čekamo nove rukotvorine tete od vila!!
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ide to tebi jako, jako dobro!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Draga Monna, sada sam prvi puta pregledala sve tvoje radove i začarana sam tvojim vilama, maštom i bogatom inspiracijom. Kako su ti radovi doooooooobri ma presavršeni.
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vidim da ti ide i slikanje na staklu
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() pusaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Konačno da stavim slike mojih zadnjih radova:
jedna zveckalica u zeleno-žutim tonovima
![]() kutija za nakit
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zveckalica je prekrasna a kutija tek.... nemam riječi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, draga rose!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo monna...super kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, posebno zveckalica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala svima!Veseli me što vam se sviđa, posebno je lijepo dobiti kompliment od majstorice nakita Primavere! Sad mislim raditi jednu vilu....započela sam danas s osnovama, pa dok ja to sklepam....
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Prekrasno monna sve, kutijica ova zadnja mrak,slika na staklu- trubač
si radila po šemi ili samo ovako....odličan je |
|
![]() |
|
Hvala Brani!!! Za sliku na staklu "Trubač" imam shemu, ali sam je smanjila jer staklo nije velikih dimenzija.
Završila sam i jednu sa suncokretima, uskoro ću staviti sliku.
|
|
![]() |
|
Slika na staklu: Suncokreti
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
kutija za nakit
![]() ![]() ![]() Draga monna...ovo je bajkovito...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |