Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 13:18
Erica...

@Smrco,Hvala ti najljepsa Big%20smile!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:38
Prekrasno cvijeće. Tekoma mi je smile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:00
Evo i moj ranjenik je poceo cvijetati Tongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:57
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Uživancija je vidjeti ovu tvoju zelenu oazu!
Svega pomalo i sve lijepo!ClapClapClap

Embarrassed Embarrassed Embarrassed...trudim se baka...imam druge planove za ovaj vrt za sl.godinu a nadam se da cu imati i vise vremena jer sad ga malo i zapostavljamConfused... dodjem kuci kasno i nestignem nista odraditi u vrtu... Hvala ti najljepsa!! Tongue
Embarrassed

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana nata07 nata07 napisao:

evo prošetala i tvojim vrtom i svak pohvala za cvijeće ali i  kod tebe je moj favorit naravno plumbago ..

Hvala ti nata07 Big%20smile....Plumbago je stvarno prelijep cvijet...sledece godine ih kupujem vise Wink,trebam samo skontati gdje ih postaviti Wink...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 07:59
Uživancija je vidjeti ovu tvoju zelenu oazu!
Svega pomalo i sve lijepo!ClapClapClap
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 07:56
evo prošetala i tvojim vrtom i svak pohvala za cvijeće ali i  kod tebe je moj favorit naravno plumbago ..
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:29
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

Tekoma je predivna...a tek mirisna pelargonija...smile71
Ja sam dobila mali pelcer ožiljen ,ali mi nikako ne uspjeva...stari listići nestaju ,mladi se stvaraju...ali nikako da se makne sa mjestaUnhappy
Koja je tajna uspjeha?tvoja je predivna!(inače je držim na terasi ,u hladu...)

Zeljka23...ne bih ti znala reci koja je tajna...Tongue...moja je vani,u vazni,ali polozena na zemlju jer su mi rekla da kad vazna ima kontakt s zemljom da bolje napreduje..meni su se od 3 pelcera primili samo 2..inace dobila sam je od prijateljice kojoj raste uz kucu i ogromna je kod nje i znam da joj ne pridaje neku posebnu paznju...preko zime nestane a na proljece izraste nova i vecaSmile...to je sve sto znam o njoj Embarrassed...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:23
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Uh, našetala sam se i vidjela preljepe primjerke. Naravno, zapelo mi oko za plumbago, ali i sedume. Polako i u mom vrtu zauzimaju svoje mjesto. Kažu: Zahvalni su. Ali i lijepi!

Plumbago...eh koliko dugo sam se ja divila ovdje na Forumu tom cvijetu Big%20smile... sad ga imam i ja pa vidjet' cemo sta ce biti s njim preko zime...a sto se tice seduma...tu pravim probu,da vidim kako ce se ponasati u ovom vrtu pa sam mislila u taj dio dvorista ubaciti samo njih...ovdje zime nisu previse jake i trebali bi preziviti bez vecih problema...vidjet cu Tongue...Hvala ti Hoya EmbarrassedEmbarrassed...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:16
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sve je prekrasno, nadam se da će ti onaj jasmin koji si zapelcala narasta tako da ga se nećeš moći riješiti, a ista je stvar i tekomom, pokrit će ti ona i više nego treba, vidjet ćeš.

LOL nadam se i ja draga moja...A Tekoma mi raste u pogresnom smjeru Big%20smile pa je ovih dana uvezujem i tjeram na tu stranu da bi mi pokrila fino taj krovic...a inace raste kao luda svugdje,cupam je na sve strane Big%20smile...a bilo bi lijepo da Jasmin naraste....vezu me fine uspomene za njega i bas bi lijepo bilo vidjeti ga "velikog i zdravog" i u ovom vrtu Tongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:45
Tekoma je predivna...a tek mirisna pelargonija...smile71
Ja sam dobila mali pelcer ožiljen ,ali mi nikako ne uspjeva...stari listići nestaju ,mladi se stvaraju...ali nikako da se makne sa mjestaUnhappy
Koja je tajna uspjeha?tvoja je predivna!(inače je držim na terasi ,u hladu...)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:21

Uh, našetala sam se i vidjela preljepe primjerke. Naravno, zapelo mi oko za plumbago, ali i sedume. Polako i u mom vrtu zauzimaju svoje mjesto. Kažu: Zahvalni su. Ali i lijepi!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:46
Sve je prekrasno, nadam se da će ti onaj jasmin koji si zapelcala narasta tako da ga se nećeš moći riješiti, a ista je stvar i tekomom, pokrit će ti ona i više nego treba, vidjet ćeš.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:58
...evo jos par slika iz mog vrta...

Boric raste Big%20smile..

Zbog njih cu morati pozvati vrtlara...ogromne su i neznam Kako se treba ponasati s njima Embarrassed:

S Tekomom pokusavam da pokrijem ovaj krov na lijevoj strani...trebat ce vremena ali bit' ce lijepo Tongue..a na ovoj slici se vidi svega pomalo..ruza,passiflora,pitosfor,lavanda i tekoma....

I evo jos jedne vrste Jasmina koji cvijeta u februaru/martu mjesecu..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:36
Originalno poslano od člana marijankica marijankica napisao:

zgodno,jako zgodno

Hvala Marijankica...Smile

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:35
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Krasne biljčice. Ovo za tu pelargoniju - protiv komaraca nisam znala - vrijedi pokušatiThumbs%20Up Što se tiče necvjetanja, ne moraš se brinuti, ionako cvate maleckim cvjetićima, moja je ove godine imala samo jedan cvjetić.

Silvek ja sam je imala i prosle godine ali kako je nisam zastitila preko zime, uginula je no ovog proljeca sam je ponovo dobila od Angelice....meni je pomoglo..i prosle i ove godine Big%20smile...ima jako lijep miris,kao sto i sama znasEmbarrassed tako da ju je bas prijatno imati pored kreveta ...tj,par liskica Big%20smile....

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:33
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Auuuuuuu bač čudan fikussmile39 nikad to nisam vidjela

Niho,ako bude pelcera prvi je tvoj Big%20smile...jer da ga nosim cijelog u Bosnu nema sanse da ovako nesto veliko mogu prenijeti na granici Big%20smileWink...
------------ Maaaaaaaaaaaa nećuuuuuuuuuuu nemoj se zamaratismile213-samo i ponesi ma svega-ja svoje gledam juče i mislim pa koliko bi ti toga mogla odnijeti od mene ali to kad nećeš ne morašsmile96

Hm,mislim da nisam rekla tako nesto...LOL LOL...rekla sam da cu nekad na proljece samo pokucati ti na vrata WinkBig%20smile....

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 22:36
zgodno,jako zgodno
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:49
Krasne biljčice. Ovo za tu pelargoniju - protiv komaraca nisam znala - vrijedi pokušatiThumbs%20Up Što se tiče necvjetanja, ne moraš se brinuti, ionako cvate maleckim cvjetićima, moja je ove godine imala samo jedan cvjetić.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 08:34
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Auuuuuuu bač čudan fikussmile39 nikad to nisam vidjela

Niho,ako bude pelcera prvi je tvoj Big%20smile...jer da ga nosim cijelog u Bosnu nema sanse da ovako nesto veliko mogu prenijeti na granici Big%20smileWink...
------------ Maaaaaaaaaaaa nećuuuuuuuuuuu nemoj se zamaratismile213-samo i ponesi ma svega-ja svoje gledam juče i mislim pa koliko bi ti toga mogla odnijeti od mene ali to kad nećeš ne morašsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.