Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 69> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobit ću lantanu, dobit ću lantanu
![]() ![]() I ja sam na tebe mislila, i gledala zajedničke poznate krajeve ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Simpatičan mi je ahimenes, a i gonfrene. Bila sam u vrtu kod malog Goge, joj kako močno izgledaju kada ih je puno. Zato stajem u red za sjeme i ahimenesa i gonfrene
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, može sjeme žute margarete, nema problema
Lantana, da li ti želiš sjeme gonferne???
Kat.rea može i za tebe sjeme ahimenesa i gonferne....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja se ne prijavljujem za sjeme,samo da prijavim moj dolazak,evo me upravo pijem kavu na tvoj terasi i bas mi fino
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gioo baš mi je drago da si tu kod mene , mogu ti se pridružiti sa kavicom???
A imam i kolača ostalo od jučer...
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljeće lijepih cvijeteka se nađe kod tebe
![]() ![]() ![]() ....ono nije achimenes, pčelica je dobro primjetila...a i achimenes je najjednostavnije razmnožiti grančicama ili dijeljenjem možda malo za usporedbu achimenes http://www.gesneriads.ca/genach.htm torenia http://www.belleislegardens.com/files/torenia.jpg |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa, nisam još skupljala od visoke ali budem.Samo mi pošalji pp sa narudžbom, da imam bolji pregled.
A po ovome tvome bih i ja rekla da je torenia....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A di si nestala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam neku gužvu, ali se toplo nadam da ću od sljedećeg tjedna opet biti više sa vama...
Ispričavam se što još nisam poslala obećano cvijeće, ali eto...valjda se sve vraća u normalu uskoro!!!
Pusa svimaaaaa
![]() Lijepo je pročitati da nekome nedostajem....
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Mislila si se izvući da te ne poželimo, e ne može to tako
![]() Samo ti obavljaj svoje poslove i drži se ako su problemi, mislimo na tebe. ![]() Krumpirka ti pokušavam osokoliti na nogice. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slike na sunce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Halooooooooooo mi bi malo cvijeća šta se dešava legendo . Lijep pozdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
U šetnji tvojim vrtom provela sam prekrasne trenutke.
Krasno cvijeće imaš, lijepo i zdravo.
Lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Jooooj drage moje hvala vam što posjećujete moje vrt dok me nema
![]() Cvijeća novog imam ali nisam slikala, ali evo obećajem bit će uskoro...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Osd 30.rujna do danas.... Bravo, bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja nemam više tako puno vremena....
![]() Ali slike sam obećala i to će biti uskoro...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Krizanteme.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Također novi cvijet, ali ne znam ime...
![]() Ovo je neka trajnica, to znam
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Moje zakorijenjene lantane
![]() I još malo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |