Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Rose!
Slika na staklu, prema Van Goghu: Starry night - trebam je još dovršiti...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stvarno je ko pahulja,genijalna je!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jučer sam je završila, "Pahuljica"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Hvala Rose, hvala Anđelka!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slažem se s Rose, ništa nemoj mijenjati! Prekrasna je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršena je,nemoj mjenjati ništa! monna genijalko naša!
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam slikala, još ću sutra pogledati dali treba štogod mijenjati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, drage cure! Danas sam radila krila za vilu, i alkice za nakit, možda mi opet nešto padne na pamet
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Narukvica me ostavila bez teksta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
fantastična je!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala!
Ovu sam narukvicu radila 2 dana, konačno je gotova. Sama sam radila sve osim perlica, ipak je gušt kad sam nešto stvoriš takoreći iz ničega. Sastavljena je od bezbroj alkica koje su nizane u dupli red i međusobno povezane, a na njih sam dodavala perlice od plave, kristalne boje do biserića na kraju.
nazvala sam je "Ice"
![]() ![]() pošto je ovakve perle teško uslikati da ostanu vjerne boje, morala sam to približiti da se vide...
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Breskvin cvijet , posebno lijep
![]() |
|
![]() |
|
Drage cure! Hvala na ovako krasnim pohvalama! @ maslačak, narukvica je od fima, perlica, sama sam motala žicu za privjeske i kopču, zaradila i žulj na prstu
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
sinoć sam pogledala tvoju galeriju od prve do posljednje stranice,divim ti se i čestitam na ovakvim radovima , na uloženom radu, preciznosti pri izradi i najsitnijih detalja, maštovitosti, tu mislim na vile i njihova okruženja, pa nakit.... nemogu naći riječi kojima bi donekle rekla , opisala divljenje i poštovanje prema tebi i naravno radovima .
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dugo me nije bilo u tvom carstvu... kad ono svega. tvoja inspiracija je nepresušna a talent i smisao za lijepo jednostavno nenadmašni. ja i tebe doživljavam kao jednu vilu koja šta god takne pretvara u bajku. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ova narukvica je super....i ja bi takvu...od cega si to radila? fimo?
a kutijice su fantasticne...ova sa zimom mi je fenomenalna!!!!!!! |
|
![]() |
|
prekrasna je!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |