more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
More...super si ti to iskemijala...spojila motive da se baš pitam gdje počinje a gdje završava salveta. stvarno super i pravi jesenski motiv...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() Meni se ovo bash bash svidja!!!!!! Bravo! Dorada mi je za desetku! :) |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prigodno..idejesen...i dobro iskorišten motiv..ma
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ma kak nećeš biti zadovoljna, predobro si to napravila, odličan motiv, još bolja tvoja igra bojicama, podloga ko izmišljena, kaj ćeš bolje....svaka čast, jako, jako lijepo drago More
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobro si uklopila motive, super je ispalo, odličan jesenski đir!!!
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
evo i mene... tu i tamo bi povirila što ima nova, ali nisam nikome komentirala radove, al budem.
neko vrime nisam radila ama baš ništa jer jednostavno nisam imala ideju, neku inspiraciju. sve do neki dan. opet komadi od stare bačve. da budem preciznija, 3 komada, od iza spojeno sa brokvama
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pločica ra ružama je divna i romantična, a škrinjica je tako vesela, razigrana...prava proljetna... super su
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
@ primavera, hvala! našla sam neke dijelove. nisu nešto široki, al brat i ja uzeli letvice, čekić i brokve i to spojili. još da to sredim.... što, kako, vidit ću.
@ kaća, anđelka hvala!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo more....neka je bar jedna dalmatinka vridna
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasna slika More!!!!! E meni taj pittorico ne ide "naprala" sam već puno tanjura.... , ali tebi...svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |