Moj mini-mini vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nove koprivice
![]() mini ruža
![]() jaglac usred ljeta
![]() ruža
![]() afrički ljiljan
![]() žuta perunika-jedina koja je ove god procvala
![]() nešto iz kamenjara
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
kaktusićii
![]() police na zidu jer su mi ih puževi počeli jesti
![]() ![]() ![]() evo jednog kojeg su proždrljivci načeli
![]() |
|
![]() |
|
malo pojedinačnog cvijeća
novi klematis
![]() stari klematis
![]() fuksijee
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa sam dobila mjesta i napravila ovo na tom mjestu
![]() ![]() tu je i staro-novi kamenjar,još ima posla na njemu....
![]() magnolija i juka
![]() ovo je šljiva koju još ne smijem srušit pa sm tu posadila perunike
![]() japanska dunja i još jedna jukaa
![]() i još jedna šljiva,po njoj će se penjati slak i posijala sam oko noćne frajle,al su većinu potamanili puževi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() napokon sam uspjela da se sruši ovo strašilo na mom djelu dvorišta,nakon 4 god mi uspjelo,jupiiii
![]() |
|
![]() |
|
Prvo da vas sve ljepo pozdravim!! Dugo me nije bilo s vama (privatni problemi),ali to ne znači da sam vas zaboravila. Ispričavam se svima kome sam trebala poslati reznice truba,ali su mi propale. Škicala sam ja po vašim vrtovima i neznam koji je ljepši,ali se nisam stigla javljati. Kod mene ima nešto noviteta,a to će slikice pokazati!!!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Svaki novi vrt u koji uđem donese mi zadovoljstvo. Dakle, bilo mi je zadovoljstvo ući i u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Ove godine su mi trublje super,velike. Vjerovatno zato jer su u zemlji a ne tegli.
Slak je dao sve od sebe,sad polako berem sjeme a zaštita od pogleda polako nestaje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Trubice su ti prave ljepotice
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
otok, željka23, gioiaa hvala vam na posjeti
|
|
![]() |
|
Bit će i reznica i sjemena za djeliti!!!
|
|
![]() |
|
Stalak još stoji bez stanovnika. Nisam još našla mjesto gdje bi ga smjestila. Mislim da će tako i biti do druge godine.
|
|
![]() |
|
Ni ja ju do sad nikad nisam vidjela,prvi put da imam sjeme
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
S trubljama si se zbilja opskrbila, jednogodišnje, trajnice, sve imaju sjemenke, biti će ih za izvoz - naravno u naše krajeve - mala šala imam i jednu i drugu, no već ćeš ti nešto novo smisliti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super izgledaju trubice i datura! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Došla sam vidjeti da li plavo-žuti stalak ima možda već kakvog stanovnika....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne su ti trublje, a imaš i sjeme tj čahuru to još nisam vidjela
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |