Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 245> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo i bogato!
Uistinu prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anaida, oduševljena sam sa tvojim prekrasnim vrtom, dvorištem, cvijeće je predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Anaida vrt, dvorište, cviće sve ti je za 10
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Da, Horti tako je, to je Cotinus, Smoke Tree. Svakako ću ga slikati izbliza ovih dana i staviti slike! Ja sam ga kupila u jednom rasadniku u Međimurju.
Mislim da sam negdje vidjela da se može i razmnožiti, da ti pošaljem par grančica? Javi se na pp.
Shasha, Bergenia, Triša i Vanja - najljepše vas pozdravljam i hvala vam na pohvalama mojem vrtu! Reću ću mu da vam se sviđa - pa će se šepuriti i šareniti još i više
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene, nije me bilo danima s novim slikicama. Samo sam po vašim ljepotanima vrtovima šetala i uživala.. A kod mene - ima svega, dosta posla na radnom mjestu, a i grožđe smo pobrali, slatki, crveni mošt vrije!
Jesen rumena, zlatna, bogata.. Uživajmo..
![]() ![]() ![]() Asteri (zvijezdani) me oduševljavaju..
![]() Pokoji cvjetić mali bijeli otvara se i niskom, puzavom zvijezdanu u mojem malom kamenjarčiću.. A ukrasne crvene kadulje i dalje pre,pre,prekrasne!! Lijevo na ogradi nazire se i passiflora (isusova kruna) koju ću pred mraz skratiti i pospremiti u podrum.
![]() Ovo je jesenja slika mog kamenjara
![]() Pri ulazu, osim jesenske košarice, smjestile se i ove ljepotice
![]() I ostići, neumorni, pozdravljaju goste na ulazu. I dalijete (tak mi je teta jedna rekla da se zovu) iza na slici, cvatu cijelo proljeće, ljeto i sad u jesen..
![]() Otočići u mojem vrtu - ovaj je središnji
![]() Ovaj je lijevo - više je to poluotočić
![]() Ovaj bi bio kutni jer je u kutu
![]() A ovaj otočić neka bude kuhinjski jer je ispod kuhinjskog obloka (prozora)
![]() Desno pogledamo
![]() I lijevo zavirimo
![]() I, naposljetku, malo hodnik prekontroliramo
![]() Taaaako... Sva je žuta i crvenkasta i narandžasta.. I zelena i roza i mirisna i bogata i zlatna je jesen u mojem vrtu.. Eh, da je mogu zaustaviti ovakvu - i poput zimnice sačuvati, pa da je uvijek ovako lijep dan kao ovaj 21.09.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Anaida tvoj vrt je zaista predivan, jako mi se sviđaju ovi tvoji otoci prepuni cvijeća. Svaka čast na predivnom vrtu..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Anaida...da neznam od kuda si....kladila bi se da si negdje u mediteranskoj klimi! Krasna je "razvedena obala" tvoga vrta....otoka i poluotoka koliko ti srce želi! One kamene "stepenice" sa lavandom su, ma malo je reć....prekrasne!....teško je nešto izdvojit kad je sve tako lijepo! Ježek u košari sa tikvicama je baš super! Ma bravo za tebe!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno je kod tebe sa ovim jesenjskim štihom- tikvice, erike ma sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno!!!
Tvoji kamenjari i otočići me uvijek očaraju...nikako se načuditi ljepoti!
A košarica sa bučama su preslatke...
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da nema ovih prekrasnih jesenskih košarica, po vrtu bi se reklo sredina ljeta.Sve cvjeta, puno raznih boja... divno! A košarice su stvarno slatke! |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Ajme
![]() ![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tak mi je lijepo šetati tvojim vrtom , promatrati tvoj kamenjar i zastajati pri otočićima .
Topim se od miline ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Anaida, vrt ti je prava umjetnost i sklad. Čini mi se da je još ljepši nego ljetos, kao da daje maksimum
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Kad mi ovako lijepe misli uputitie, moji dragi Stefkaja, Flavia, Bromelija, Željka23, Baka, Phoenixx, Štefica, Smrčko - ja se rastopim i odmah bih vam slikala još više, uređivala vrt još više i smijala se od radosti (a i od ponosa) još više!! Hvala vam na tome - što mi uvijek darujete - više!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nisam ja pjesnički nadarena kao ti, a ovdje treba s malo riječi puno toga reči, a meni večeras ne ide, samo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno!!!!!!!!! trenutno nemam bolje rijeci...ovi tvoji otocici su mi fantasticni...toliko lijepog cvijce,super iskombiniranog...predivno zaista...ugodno je i cista uzivancija setati tuda...ono drvce jel raste brzo? zaboravila sam ime(black tre) ili kako vec?
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Samo ti nama slikaj, i dijeli sa nama toliku ljepotu!
Hvala tebi na tome!
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
već me poduže nije bilo u tvojem biljnom carstvu i ajme oči mi
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Kudgod da pogledam, i levo i desno, i kad zavirim u hol, skladno, uredno, doterano, elegantno ...kao i vlasnica !
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Drage Mimar, Nata, Željka i Lantana - najtoplije vas pozdravljam (a danas je kod mene 26 sunčanih celzijevaca) i iskrena hvala za svaku pohvalu i lijepu riječ!
Maslačak - drvce je Cotinus, Smoke Tree, a ja ga imam 2 godine. Raste dosta sporo, čak ni ne vidim na njemu veliki napredak, a pomalo me brine jer je nekako bolesno, tj. lišće mu se jako suši, a i poneka grančica. Ne znam zašto.. Ja sam par grančica poslala Horti pa ćemo sad vidjeti hoće li njoj i kako napredovati.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |