Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 131>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:33
Zašto mome hibiskusu pupoljci već poluotvoreni otpadnu. Sad mu nije prevruće, jedino ne znam je li mu preko noći već prehladno u ZG.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:06
Nina, Nina, ti i ja ćemo stvarno morati poslovati.
I meni se posebno dopadaju drugi i treći.
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 12:05
smile227, predivni su nina, posebno 2. i 3. odozgora!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 10:35

Kako je prekrasan!!! Ti ih stvarno imaš puno,gdje te boje kupuješ??

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 21:03
Evo jos jednog, to je jedna te ista vrsta, ali malo drugaciji cvijet

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 13:53
Nina naprosto uživam u slikama tvojih hibiskusa, jer to je nešto predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 13:49
Nina predivni hibiji, a tek boje  smile78
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:06
Prekrasni suuuuuuuuuuuuuuu!! Koje boje  smile227
Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:15
Kad narastu pelceri od tebe bit ce tako lijepi hibiji kao tvoji!

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 09:10
baš imaš dušu i ruke za tropske hibiskuse, predivni su ti  smile120
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:06
I jos

OPG 159365

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:03
Jesenje boje:

OPG 159365

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 19:39
Fuksija od ove ljepote zastaje dah, prekrasno. smile78
Molim te reci kako rješavaš pomanjkanje svjetla jer koliko znam hibiji vole svjetlo i sunce. Svi su tako njegovani i lijepi i vraćaju ti ljubav predivnim cvatom.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 16:58

pozdrav iz Norveske
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 13:30
Draga Nina, jako mi je tesko odrzati hibije preko zime, ali se trudim koliko god mogu.

Hvala ti na lijepim rijecima pohvale i na podrsci. To mi mnogo znaci.
Prosla zima je bila jako duga i mracna i dosta hibija mi je bilo unisteno.
Ali ja ne odustajem, veliki sam borac i istrajna u onome sto volim.
Mnoge moje poznanice su probale, pa odustale.

Nagodinu cu kupiti neke reznice od tebe, Nina , da malo popunim kolekciju.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 13:02
Fuksija, a kod tebe su oni "obicniji", ali blistaju, i sve blista, i utisak je zaista prelijep, prelijep! Zaista si majstor u uzgoju, jer lako je njih uzgajati vani veci dio godine, ali stalno unutra, u tvojoj klimi, to je zaista podvig. Ja sam clan tolikih hibiskusaskih drustava, i poznajem na stotine uzgajivaca, ali mogu ti reci da iz tih tvojih krajeva ima samo jedna zenica, i to ni priblizno uspjesna kao ti, a toliki pokusavaju, krenu, pa odustanu, i zakljuce da ta klima nije za hibise.
OPG 159365

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2009 u 14:51

Shasha i meni je crveni jadan od najdrazih, zato sto je reznica iz Osijeka, zato sto sam ga uspjela zakorijeniti i zato sto je crveni, moja favorit boja i to jos dupli.
Dakle, razloga mnogo da bude jedan od meni najdrazih.

Nina, kod tebe su svi hibiji posebni, prekrasnih i neobicnih boja.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 22:04
Sorry,Baka,nisam tu dogo bila.Odgovorila sam ti u mom dvorištu.
Fuksija,sad bi ovaj tvoj,crveni, komentirala no ne znam naći riječi kojim bi opisala približno oduševljenje moje,vidjevši ga.Stoga neću,samo ću mu se,makar i ovako,divitismile71
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 08:37
Nina, stvarno je krasan! Kod tebe uvijek nešto neobično lijepo.

A što se tiče kuhanja moje kćeri, pokušavam ja nju u svašta uvijeriti npr. da su orasi koje treba pokupiti s livade savršeni za kuhanje, ali dijete nekako više voli cvjetne pupove Cool.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2009 u 16:06
super predivan je smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,480 sekundi.