Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Slažem se s Mare-nostrum, već sam jednom i pisala o torturi iz djetinjstva zbog kojih nemam izbušene uši, ali ove mi naušnice ponovo bude volju...i taman su nastavak tvog vilinskog posla, nježne i elegantne, bravo majstorice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Predivne su.Osobno ne nosim naušnice ali ove su tako lijepe da bi si i uši probušila
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,bravo monna!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mare, saara, hvala!
Evo je dne tek završene naušnice od fima, perlica i biserića:
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Monna već sam gledala tvoje radove i sjećam se da sam provela dosta vremena uživajući u tvojim vilama.Imaš toliko mašte a očito i volje i znanja.Predivno
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ah...kako prekrasno.
ah
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure! Cmok, cmok! |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasno Monna vile su ti kao stvarne
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastična je! draga monna svaka ti čast!
![]() |
|
![]() |
|
Nemogu ja bez svojih vila....ovo je Vila i leptir. Danas sam je završila!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
savršeni radovi
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno! Pahuljica je stvarno divna. Na vratu će još bolje izgledati!
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ovo je savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
starry night by monna mi je savršena slika! oduševljena sam! |
|
![]() |
|
Hvala vam puno, cure!
@ draga Primavera, skoro nema tehnike koju ja ne volim, barem pokušati raditi,
![]() ![]() Jučer sam dovršila rub slike, na frosti sam nanijela konturnu u svim smjerovima, sad izgleda kao nježni reljefni papir:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ....a slika, slika plijeni poglede, mada je radjena prema velikom uzoru, ostaje tvoj rukopis i način na koji si ju složila poput vitraila...jako, jako lijepo draga Monna, veseli me da i ti "šaraš" po različitim tehnikama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tvoji radovi su tako savršeni da me svaki put ostave bez riječi!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |