Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala vam cure! Cmok, cmok! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ah...kako prekrasno.
ah
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Monna već sam gledala tvoje radove i sjećam se da sam provela dosta vremena uživajući u tvojim vilama.Imaš toliko mašte a očito i volje i znanja.Predivno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mare, saara, hvala!
Evo je dne tek završene naušnice od fima, perlica i biserića:
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično,bravo monna!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Predivne su.Osobno ne nosim naušnice ali ove su tako lijepe da bi si i uši probušila
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Slažem se s Mare-nostrum, već sam jednom i pisala o torturi iz djetinjstva zbog kojih nemam izbušene uši, ali ove mi naušnice ponovo bude volju...i taman su nastavak tvog vilinskog posla, nježne i elegantne, bravo majstorice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
preljepe su
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala rosa2, hvala anđelka
![]() Jedan kompletić: naušnice i ogrlica od polimer canea i srebrnih ringića.
![]() |
|
![]() |
|
Isto to, samo na svjetlijoj podlozi :
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemama riječi!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...mmm, jako lijepo, baš za nekog malog andjelka
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mona ova zadnja vila mi je naprekrasnija od svih dosad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
monna...draga vrtim se po tvojoj galeriji da vidim što se novoga kod tebe dešava i nemam prave riječi kojima bih pohvalila tvoju svestranost i vrti mi se u glavi jedno pitanje...kako ti uspjeva da u svim područjima budeš tako dobra....slikanje, crtanje, vile , nakit...stvarno |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Draga Primavera,Kaća,Lula, Anđelka, sretna sam što vam se sviđaju moji radovi!!!
@ lula, ja probam svašta raditi jer me interesira puno toga na području hobya, pa ako ispadne dobro, još bolje, ako ne, pokušam ponovo, to je i način na koji se opuštam od ostalih briga, i kada nešto radim zaboravim na ostale probleme, uz to me to sve veseli (još ako nešto uz to prodaš, superica, imaš za novi materijal)...jedva čekam da nabavim materijal za kugice!
|
|
![]() |
|
Nove viseće naušnice:
![]() |
|
![]() |
|
ja stvarno više nemam riječi!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |