Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 131> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš imaš dušu i ruke za tropske hibiskuse, predivni su ti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Kad narastu pelceri od tebe bit ce tako lijepi hibiji kao tvoji!
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasni suuuuuuuuuuuuuuu!! Koje boje
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Nina predivni hibiji, a tek boje
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nina naprosto uživam u slikama tvojih hibiskusa, jer to je nešto predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kako je prekrasan!!! Ti ih stvarno imaš puno,gdje te boje kupuješ?? |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Nina, Nina, ti i ja ćemo stvarno morati poslovati.
I meni se posebno dopadaju drugi i treći. |
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Zašto mome hibiskusu pupoljci već poluotvoreni otpadnu. Sad mu nije prevruće, jedino ne znam je li mu preko noći već prehladno u ZG.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
mislim da nije prehladno po noći i moj hibi je na balkonu, lipo mi cvita, a da mu nije priviše vode?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Pa ja ga zalijem kad mu se gornji sloj zemlje prosuši, znači 2x tjedno.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Molim pomoć ako netko zna..moj hibi su napale bijele uši, probala sam sa neopitroidom ali i dalje ih ima, kako da ih se riješim??
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tih bijelih leptirica se je teško riješiti probaj sa otopinom tekučeg sapuna jedan štrcaj na malu špricu sve poprskati u nekoliko navrata i izoliraj ga od ostalog cvijeća ako se već nisu raširile, posebno hoće na fuksije
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma i na fuksiji imam i sad na hibiju..hibi još nekako i napreduje ali fuksija je sva jadna..probat ću na ovaj tvoj način..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ako nema druge baci fuksiju bit će pelcera imam ja četiri različite da ti se ne proširi na sve cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Puno hvala na savjetu..a mislim da ću se fuksije riješiti jer samo širi te bijele leptirice na drugo cvijeće..
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Bijele musice ti se najlakse rijesiti (ne usi, vec musice, usi su skroz nesto drugo) Ili stavi ovo sto ti je receno, mozes dodati u tu mjesavinu i zlicu maslinovog ulja, i pospricaj, ali moras dohvatiti svaki dio biljke, posebno list sa donje strane. To spricanje moras ponoviti tri puta, svaka 3 dana. Jedino tako ces ih se rijesiti.
Ako hoces laksi i djelotvorniji nacin, kupi Confidor, zamuti 1,5 ml na litru i time dobro zalij. Nakon oko 7 dana sve ce musice nestati, i taj ce ti efekat trajati barem do proljeca. Ovo je vrlo zgodno ako imas vise biljaka, i vrlo je ucinkovito. Biljka se napije, i krepaju svi nametnici koji je sisu.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
nina uvijek si puna savijeta zaista si
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Nina na savjetu..tvoji hibiji su predivni..toliko puta sam pregledala tvoju stranicu i neznam koji bih izdvojila..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |