Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 09:10
baš imaš dušu i ruke za tropske hibiskuse, predivni su ti  smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lili 68 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lili 68 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:15
Kad narastu pelceri od tebe bit ce tako lijepi hibiji kao tvoji!

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 00:06
Prekrasni suuuuuuuuuuuuuuu!! Koje boje  smile227
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 13:49
Nina predivni hibiji, a tek boje  smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 13:53
Nina naprosto uživam u slikama tvojih hibiskusa, jer to je nešto predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 21:03
Evo jos jednog, to je jedna te ista vrsta, ali malo drugaciji cvijet

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 10:35

Kako je prekrasan!!! Ti ih stvarno imaš puno,gdje te boje kupuješ??

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 12:05
smile227, predivni su nina, posebno 2. i 3. odozgora!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2009 u 15:06
Nina, Nina, ti i ja ćemo stvarno morati poslovati.
I meni se posebno dopadaju drugi i treći.
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 11:33
Zašto mome hibiskusu pupoljci već poluotvoreni otpadnu. Sad mu nije prevruće, jedino ne znam je li mu preko noći već prehladno u ZG.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 14:31
mislim da nije prehladno po noći i moj hibi je na balkonu, lipo mi cvita, a da mu nije priviše vode?
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
ljiljana3 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 197
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljana3 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 15:00
Pa ja ga zalijem kad mu se gornji sloj zemlje prosuši, znači 2x tjedno.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 10:48
Molim pomoć ako netko zna..moj hibi su napale bijele uši, probala sam sa neopitroidom ali i dalje ih ima, kako da ih se riješim??
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 11:16
tih bijelih leptirica se je teško riješiti probaj sa otopinom tekučeg sapuna jedan štrcaj na malu špricu sve poprskati u nekoliko navrata i izoliraj ga od ostalog cvijeća ako se već nisu raširile, posebno hoće na fuksije smile192

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 11:28
Ma i na fuksiji imam i sad na hibiju..hibi još nekako i napreduje ali fuksija je sva jadna..probat ću na ovaj tvoj način..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 11:34
ako nema druge baci fuksiju bit će pelcera imam ja četiri različite da ti se ne proširi na sve cvijeće smile78
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 11:38
Puno hvala na savjetu..a mislim da ću se fuksije riješiti jer samo širi te bijele leptirice na drugo cvijeće..
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 13:22

Bijele musice ti se najlakse rijesiti (ne usi, vec musice, usi su skroz nesto drugo)

Ili stavi ovo sto ti je receno, mozes dodati u tu mjesavinu i zlicu maslinovog ulja, i pospricaj, ali moras dohvatiti svaki dio biljke, posebno list sa donje strane. To spricanje moras ponoviti tri puta, svaka 3 dana. Jedino tako ces ih se rijesiti.

Ako hoces laksi i djelotvorniji nacin, kupi Confidor, zamuti 1,5 ml na litru i time dobro zalij. Nakon oko 7 dana sve ce musice nestati, i taj ce ti efekat trajati barem do proljeca. Ovo je vrlo zgodno ako imas vise biljaka, i vrlo je ucinkovito. Biljka se napije, i krepaju svi nametnici koji je sisu.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 20:57
nina uvijek si puna savijeta zaista si Thumbs%20Up prava cvijetna prijateljica..ovi hibići su zaista prekrasni ja pak stalno listam tvoju stranicu i iskreno se nemrem odlučiti..mislim da će kupovina pričekat proljeće..
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 13:44
Hvala ti Nina na savjetu..tvoji hibiji su predivni..toliko puta sam pregledala tvoju stranicu i neznam koji bih izdvojila..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.