Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 131> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
isuse šta nam radite...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Možda sam stavila iste kao i Nina (sigurno jesam) ali ona, za razliku od mene, poznaje u dušu svoju dječicu. Meni je u glavi sve zbrčkano. Tješim se da su barem snimljeni iz drugog kuta. Jedan koji mi se strašno svidio, na žalost, izgleda da nisam snimila. Onaj Dragon + nešto.... Nina pomagaj i okači sliku.
A tko bi se u ovoj šumi hibiskusa, jedan ljepši od drugoga i snašao! Nina, u subotu me čekaj, dolazim opet ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Strpljenja molim, ima toga još:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
U nedjelju 20.09. sam bila kod Nine u stakleniku i još su mi usta razjapljena! To je da umreš od ljepote! A Nina je prekrasna, puna znanja i savjeta koje dijeli šakom i kapom, nesebično otkriva "tricks of the trade" . Nakrcala me poklonima, čak i jestivim :-). Hvala Nina
Iako je Nina stavila dosta fotografija, ja ne mogu odoliti, pa ću staviti i ove koje sam kod nje snimila. Nazive nisam upamtila, na žalost. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
U principu jesam za ekologiju dok funkcionira. Kad razne nemani dobro napadnu biljku, ja se okrenem kemiji. Najbolji mi se pokazao Confidor. |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Hvala,lijepo oblikovana biljka.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Prekrasno,molim te uslikaj ponekad cijelu biljku da vidimo kako bi se biljka trebala oblikovati.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala ti Nina na savjetu..tvoji hibiji su predivni..toliko puta sam pregledala tvoju stranicu i neznam koji bih izdvojila..
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
nina uvijek si puna savijeta zaista si
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bijele musice ti se najlakse rijesiti (ne usi, vec musice, usi su skroz nesto drugo) Ili stavi ovo sto ti je receno, mozes dodati u tu mjesavinu i zlicu maslinovog ulja, i pospricaj, ali moras dohvatiti svaki dio biljke, posebno list sa donje strane. To spricanje moras ponoviti tri puta, svaka 3 dana. Jedino tako ces ih se rijesiti.
Ako hoces laksi i djelotvorniji nacin, kupi Confidor, zamuti 1,5 ml na litru i time dobro zalij. Nakon oko 7 dana sve ce musice nestati, i taj ce ti efekat trajati barem do proljeca. Ovo je vrlo zgodno ako imas vise biljaka, i vrlo je ucinkovito. Biljka se napije, i krepaju svi nametnici koji je sisu.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Puno hvala na savjetu..a mislim da ću se fuksije riješiti jer samo širi te bijele leptirice na drugo cvijeće..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ako nema druge baci fuksiju bit će pelcera imam ja četiri različite da ti se ne proširi na sve cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Ma i na fuksiji imam i sad na hibiju..hibi još nekako i napreduje ali fuksija je sva jadna..probat ću na ovaj tvoj način..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tih bijelih leptirica se je teško riješiti probaj sa otopinom tekučeg sapuna jedan štrcaj na malu špricu sve poprskati u nekoliko navrata i izoliraj ga od ostalog cvijeća ako se već nisu raširile, posebno hoće na fuksije
![]() |
|
![]() |
|
Molim pomoć ako netko zna..moj hibi su napale bijele uši, probala sam sa neopitroidom ali i dalje ih ima, kako da ih se riješim??
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Pa ja ga zalijem kad mu se gornji sloj zemlje prosuši, znači 2x tjedno.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
mislim da nije prehladno po noći i moj hibi je na balkonu, lipo mi cvita, a da mu nije priviše vode?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 104105106107108 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |