maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga maslinko,evo pregledah ti i ove stranice i od srca ti čestitam,a porculan je poseban,unikatan.Neznam da li si pregledala moje radove na staklu koga obožavam raditi,ali od tebe se može učiti.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
porculan i oslikano staklo definitivno najbolje!
jel ima neka tvornica da te uzme za dizajnera? ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Maslina morala sam i ovu stranicu pregledati i zapitati se ..da li ti sanjaš nešto drugo osim toga što ćeš napraviti sljedeće jutro? kada ti samo naviru tolike kreativne ideje?
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ajme, kako si ti svestrana, svaka cast majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Da mi te je barem poznavati,u moru svakojakih ispraznih ljudi koji me okružuju ti biš bila blagolov.Klanjam ti se.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ne mogu virovat da sam prvi put ovdje!!!! Stalno skitam po galerijama salvetne, u razne hobije nisam baš stizala povirit. Tvoja galerija tamo je odlična i spada u moje omiljene, ali je sag s ovom dobila opasnu konkurenciju! Neću ništa zdvajat-nemoguće je, toliko ima odličnih radova! Totalno si me osvojila i s ovom galerijom. Svaka ti čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ima te svagdje i uvijek si jednako dobra!Kako sam ja relativno nova za ovu galeriju nisam znala i tek sad vidim što sam propustila,nastojat ću to popraviti i bit ću česti gost.Kod tebe se ima što vidjeti,sve je prelijepo!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
stvarno predivno...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tek sad sam prolistala tvoje stranice,i odusevila se
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Čaša je tako jednostavna i prelijepa, bravo. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova čaša je odlična!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivno,predivno i samo predivno!!! |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
prekrasno, sviđa mi se baš sve...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Crno - bijelo inače nije moj đir, ali ovo je
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš sam se uljenila s ovim oslikavanjem stakla,evo jedna čaša koja može poslužiti kao svječnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga maslina svaka čast na umijeću, zaista si prava majstorica. Oduševljena sam tvojim radovima i ne znam šta bih izdvojila zaista je sve prekrasno.Pratit ću i dalje ....
![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
čaše su zaista prekrasne, svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Pa ti si zaista svestrana.Tu ima toliko lijepih radova da ne znam koji izdvojiti.Možda porculan,staklo......? ma sve ti je divno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |