Ančica- decopauge on my way |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ančice okvir je fantastičan, ali prelaz boja iz jedne u drugu je odliiiiičan.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Super ti je ispal okvir,i kak cure kažu,stvarno si odlično iskombinirala te boje.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Ančice, u malom predahu uzela sam si u zadatak pregledati cijelu tvoju galeriju i mogu samo reći
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
okvirić je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
hvala vam na lijepim riječima, moram uzeti malo vremena pa pogledati i sve vaše galerije,vidim da ste sve produktivne i da ima puno pridošlica
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ančice, preslatkooooooo!!!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
jeste li to bile vrijedne u paru ?????
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a nego šta
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
za godinu - dvije bit će tri para
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slatki winksić
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš su mi prekrasne! Jedna ljepša od druge! Al ona prva kućica mi je baš srcu mila!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
super su mi ove kućice s tim da mi je ova zadnja osobno puno draža
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ančica nam se probudila i donijela prekrasne radove.Kućice su preslatke a pločicu si jako lijepo doradila
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ančica kućice su premedene, i pločica je super
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
kako sam mogla da do sada ne vidim tvoje prekrasne radove,svaki je lepsi od drugog.ne mogu se odluciti od onih uskrsnjih jaja pa sve do ovih novogodisnjih motiva sve je predivno,jako lepo radis.ja sam odusevljena,pre svega idejama...a izrada je prica za sebe.super je sve...
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
predivno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |