Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puzavi bijeli zvjezdan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i nekoliko ranojesenskih sličica cvijeća..
Puzavi bijeli zvijezdan (kako se on razmnožava?? )
![]() Evo ga u svojem kamenjaru
![]() Sunce kroz dalije (i nekoliko cinija)
![]() Oduševljavaju cvatom i bjelinom - cleome (SilveK mi ih darovala)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida moj vrt nikad neće biti poput tvog i ostalih na forumu.
Kod mene je drugačija situacija, drugačiji uvjeti, klima , tlo, suša, i ne mogu stalno biti u kući na moru, osim godišnjeg i pokojeg vikenda, tako da ni ti ni itko drugi ne očekuje vatromet boja.
Unatoč tome voljela bih da koji puta posjetite moj vrt i sjednete u hladovinu ispod lovora.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Piramida - tako je, i ja se čudim kako se sve brzo razraslo, i kako je OOGROOMNA razlika u godinu dana nastala! Dosta sam cvijeća dobila (od prijateljica, rođaka, kolegica s posla, naše SilveK.. Paketić mi je i Kontesaa poslala, pa Flavia.. ) i isto toliko sam u rasadnicima i na tržnici kupila. A sada skupljam sjemenke i nastojim što više sama razmnožiti.
Retriver Sara - hvala puno, a i ja ću rado k tebi zavirirvati. I moj je vrtić još lani na proljeće bio samo zelen, bez cvijeća, a vidi sad..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlučila sam prošetati opet tvojim vrtom od prve do zadnje strane i bome sam se našetala.
Kod tebe ima više cvijeća nego u botaničkom vrtu.Nekak mi izgleda kao da kod tebe sve raste jako brzo,kao da si još jučer imala skoro prazno dvorište. I daj mi reci kad si uspjela nabaviti svo to cvijeće.Prekrasno je!!Ja skupljam,a nikako da nekaj skupim. Stavljaj i dalje slikice jer stvarno imaš kaj pokazati,vidi se da voliš cvijeće i ono ti to vraća svojom ljepotom,uživanje je šetati tvojim vrtom. |
|
![]() |
|
Drage Mimar, Nata, Željka i Lantana - najtoplije vas pozdravljam (a danas je kod mene 26 sunčanih celzijevaca) i iskrena hvala za svaku pohvalu i lijepu riječ!
Maslačak - drvce je Cotinus, Smoke Tree, a ja ga imam 2 godine. Raste dosta sporo, čak ni ne vidim na njemu veliki napredak, a pomalo me brine jer je nekako bolesno, tj. lišće mu se jako suši, a i poneka grančica. Ne znam zašto.. Ja sam par grančica poslala Horti pa ćemo sad vidjeti hoće li njoj i kako napredovati.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Kudgod da pogledam, i levo i desno, i kad zavirim u hol, skladno, uredno, doterano, elegantno ...kao i vlasnica !
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
već me poduže nije bilo u tvojem biljnom carstvu i ajme oči mi
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Samo ti nama slikaj, i dijeli sa nama toliku ljepotu!
Hvala tebi na tome!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno!!!!!!!!! trenutno nemam bolje rijeci...ovi tvoji otocici su mi fantasticni...toliko lijepog cvijce,super iskombiniranog...predivno zaista...ugodno je i cista uzivancija setati tuda...ono drvce jel raste brzo? zaboravila sam ime(black tre) ili kako vec?
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nisam ja pjesnički nadarena kao ti, a ovdje treba s malo riječi puno toga reči, a meni večeras ne ide, samo
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kad mi ovako lijepe misli uputitie, moji dragi Stefkaja, Flavia, Bromelija, Željka23, Baka, Phoenixx, Štefica, Smrčko - ja se rastopim i odmah bih vam slikala još više, uređivala vrt još više i smijala se od radosti (a i od ponosa) još više!! Hvala vam na tome - što mi uvijek darujete - više!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno Anaida, vrt ti je prava umjetnost i sklad. Čini mi se da je još ljepši nego ljetos, kao da daje maksimum
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Tak mi je lijepo šetati tvojim vrtom , promatrati tvoj kamenjar i zastajati pri otočićima .
Topim se od miline ![]() |
|
![]() |
|
pHoEnixx ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 54 |
Ajme
![]() ![]() |
|
No premda star, mladac sam kao vrtlar
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da nema ovih prekrasnih jesenskih košarica, po vrtu bi se reklo sredina ljeta.Sve cvjeta, puno raznih boja... divno! A košarice su stvarno slatke! |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno!!!
Tvoji kamenjari i otočići me uvijek očaraju...nikako se načuditi ljepoti!
A košarica sa bučama su preslatke...
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasno je kod tebe sa ovim jesenjskim štihom- tikvice, erike ma sve mi se sviđa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Anaida...da neznam od kuda si....kladila bi se da si negdje u mediteranskoj klimi! Krasna je "razvedena obala" tvoga vrta....otoka i poluotoka koliko ti srce želi! One kamene "stepenice" sa lavandom su, ma malo je reć....prekrasne!....teško je nešto izdvojit kad je sve tako lijepo! Ježek u košari sa tikvicama je baš super! Ma bravo za tebe!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 193194195196197 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |