Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 52>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 12:56
Opa...pa ti si se uhvatila ukoštac i s wire wrappingom...draga Monna, potpisujem Rose, i meni ponestaje teksta pred tvojom briljantnom svestranošću
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2009 u 18:55

Puno hvala cure!  smile79

"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 08:11
Naušnice su baš posebne!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 12:10
Hvala Anđelka! smile78
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 18:03
Slika na staklu: "Ptice u vrtu", podjeća me na današnji posljednji dan ljeta!

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2009 u 22:22
...tja, ode još jedno ljeto u zaborav...no, tebi ostaje ova krasna slika kao podsjetnik, a nama za divljenje....jako, jako lijepa i baš na pravom mjestu...cvjetnom forumu smile71
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:35
Hvala draga Primavera! Da, i mene podsjeća na ovaj frum kad je pogledam...smile106
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:36
Motam, motam žicu...smile83...nagovještaj ogrlice u nastajanju:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2009 u 21:38
Ovo će bit nešto posebno. Tako bar izgleda!
ANĐELKA
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 22:54
ti zeno imas zlatne ruke...mogla bi neku skolicu organizirati ...ja bi bila prvi ucenikWink...fantasticni su ti radovi!!!!!!!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 00:02
Hvala maslačak!Embarrassed (samo nemam više zlatne ruke, nego su mi crvene od čišćenja šipka LOL)
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 15:44
Monna draga..neka su ruke i zelene i crvene i zlatne ...to i nije važno ... i ti imaš ono najbitnije ...pravu umjetničku dušu, nesputanu i vrijednu. Bravo. uopće neznam što bi ti prije pohvalila i gdje u koji rad da prije gledam, Bravo draga, bravo.Heart
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 21:56
Hvala lula! Drago mi je da ti se sviđa! smile79
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 22:13
ogrlica je fantać! svaka čast monna!
Na vrh
tweetuša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tweetuša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 14:39
bok!
iako sam ovdje nova, prelistala sam sve stranice ( pa skoro sve ) i ne mogu vjerovati očima!!! imaš zlatne ruke! (znam znam, ova fraze jest puno puta spomenuta ali... )
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 18:46
Hvala cure! Tweeti, dobrodošla na forum!Clap
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 23:01

Nagovještaj ogrlice daje naslutiti da će biti još jedan biser u tvojoj niski ljepota...nadam se da si svladala šipak i da će ogrlica dobiti konačni oblik...mada, i ono što kaniš sa šipkom izaziva divljenje i zazubice smile94

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:01
slika na staklu predivnasmile71,a jedva cekamo ogrlicu u cijelosti,ne sumnjam da ce bit divnasmile120
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 11:25
Hvala draga Primavera i Kaća! smile79

Završla sam jednu "zimsku" bocu, oslikana je crnom konturom za staklo i akrilnim bojama, malo zlatne u pozadini, bijela čipka i srebrna mašnica sa zvončićem:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 12:40
Big%20WOW ....famozna flaša, super si dobila ovaj smrznuti efekt, i potcrtala ga s malo crnoga....jako lijepo draga Monna Bravo%20!Bravo%20!Bravo%20!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.