Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 203> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijeće ti je jaaako lijepo, ali ona zadnja slika calistemona, terase, stola i stolice...wau kako bih tu popila popodnevnu kavicu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja znam da je oko toliko velikog vrta puno posla, ali je i užitak postignutim svakim danom sve veći
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Moram nešto napisati....
Ova slika stola, stolice i terase me se posebno dojmila, kao što sam i napisala, a kako sam u zadnje vrijeme u "trku" valjda sam već preumorna i.....noćas sam sanjala da sjedim tu!!!1
Nemojte reći da sam poludila, ali ovo mi se još nije dogodilo da sam nešto sa foruma sanjala.....
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o tvom cvijeću,voću,povrću sve najljepše... ali.. ono što je meni još više fascinirajuće da sve te biljke kod tebe su složene i održavane sa takvom urednošću da je to fenomenalno...jednostavno siliš čovjeka dastalno gleda tvoje stranice opet nanovo..
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drage moje Otok, Proljeće i Duda hvala što ste svratile, danas popodne ću s vama piti kavu, makar u mislima a Proljeće na tebe ću specijalno misliti dok budem ispijala svaki gutljaj tu ispred kuće na klupi, na mjestu za koje kažeš da si sanjala.... ali to ćemo morati ponoviti uduetu i to ne u snu nego zastvarno.... uz jednu dobru ćakulu.....
![]() Duda i tebe čekam na ćakulu, tvoja će se Lave imati gdje igrati....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ponestalo mi riječi. Bila sam tu, divila se i uživala. Bog, korijenko!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
očarana sam tvojim kalistemonom.
ja ga nažalost još nemam ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Korijenko, prekrasno, kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I meni je zapala za oko slika callistemona - kao da zaviruje iza zida , prekrasna slika
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, a kako se čubar (ili bijeli vrijesak, ako je to isto) razmnožava i ima li ga gdje za nabaviti, da li možda znaš?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anaida, kod mene raste na divlje, sam nikne i to na ovoj groti sa slike, svake godine je tu i ako želiš mogu ti poslati smo ne znam kada možda na proljeće, vidi malo pa mi javi.....
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Korijenko, našla sam podatak da se čubar razmnožava sjemenom - pa te molim da ove jeseni zaviriš i skupiš par sjemenki i za mene!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Tu sam i sad moram sve cvijeće tvoje sijesti sa guštom razgledati -joj kako si mi nedostajala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kao i uvijek uvijek je krasno sve...odmor za dusu...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dugo me nije bilo,ne samu tu nego i na tom djelu foruma,i šta sam ja to sve propustila!!!
![]() One slike ,gdje se veći dio dvorišta vidi ,ajme prelijepo
![]() A moja"tiha patnja"(kalistemon)ne trebam ni komentirati
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ah šta još ovdje komentirati! Divno, krasno, uredno, cvjetno...
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mogu se zamisliti na tvojoj terasi
![]() |
|
![]() |
|
Dobro jutro drage moje, naravno i dečkima pozdrav ako se koji zaleti u posjetu Nema puno novosti osim što svaki dan sa tugom gledam kako malo po malo cvijeće već vene, svako malo pa nešto počupam, izvadila sam georgine, breza počela žutiti i pada već lišće....
Malo slika sa skoda. Pokloni od forumašica...
![]() Niihoooo.... pogledaj žare kolike su.... obadvije sam stavila u ovu veliku vazu..... i ove druge dvije su tvoje
![]() Morala sam ga posebno slikati da vidiš koliki je narastao.... AICHRYSON (Mice ears)
![]() Lilly, dvije koprive su preživjele, čisto zelena i šatirana crvena, super napreduju..
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Posebno lijepe i ove godine jako raskošne "nevestice" Campanula Isophylla. Otkrila sam da ih ima i naša makedonka Lavinija
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |