I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
minimode
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala cure
![]() renn jel te taj smajlić asocirao na mene
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
iris, stolić ti je fenomenalan! ne mogu virovat šta si učinila od "onog" okvira!
sve za 10! A sad vidi ovo ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Lijepo si složila okvir,ovi medići su mi super
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala maslina
![]() ![]() a sad okvir za slikice za jednog malenog dječaka
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala frezija
![]() proljeće ma ne trebaš ni pitati.....kopiraj do mile volje
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ovo ti je fenomenalno.... Baš mi se sviđa kako si ukomponirala salvete.... Čista +10
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() piramida oćeš da tebi nađem jedan
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ajme Iris,kaj mi to radiš?Ovo je fenomenalno,znaš da ja obožavam decoupage na namještaju,još ovako dobar!
Noge si super napravila. Imaš odličan avatar,di ih samo nađeš? |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odličan maslina bančić!!!!!!!!!!!!! Baš su se dobro uklopili svi motivi.
|
|
![]() |
|
svima
![]() ![]() a radila sam ovako:
nisam zamiješala bijelu i smeđu nego sam ih nanosila na drvo i onda na njemu stužvicom tapkanjem pomiješala boje i ispala je svijetlije smeđa ali pomalo nejednaka a ne svugdje iste nijanse
kad se to osušilo dobro onda sam na suhu spužvicu nanijela tamno smeđu ali malo tako da spužvica nije bilo premokra i s njom razvukla tamnu boju tamo gdje sam htjela
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme iris kako si sve super ukomponirala, salvete, podloga općenito sve si "potrefila"!!!
A boja nogica mi je super, to si sama istraživala???
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ovome nemam ništa novoga reći jer su Rose, Kača i Anđelka sve već rekle
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stolčica je prepredobra. Prekrasan izbor salveta i boja na nogicama! Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |