Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 226>
Korisnik
Poruka
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:10
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Lijepo Niho, samo molim te reci, nama koji nismo baš stručnjaci o kojem se cvijeću radi.Smile
I miriše zanosnoWink

Sara, te lijepe Nihine biljčice su ti Impatiens Balsamina, jedna vrsta vodenike u biti, ...jednogodišnja biljka....moja baka ih je zvala "lijepi dečki" Smile

Oprosti Niho šta te "mijenjam" na tvojoj temi....drago mi je da si nam se vratila! Big%20smileWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:21
Alisa hvala za imenovanje nihine palmine, zapisano.
Ma Rijekom se širi neki fantastičan miris, nisam skužila da je to od tvog cvijeća.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:05
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Lijepo Niho, samo molim te reci, nama koji nismo baš stručnjaci o kojem se cvijeću radi.Smile
I miriše zanosnoWink

Sara, te lijepe Nihine biljčice su ti Impatiens Balsamina, jedna vrsta vodenike u biti, ...jednogodišnja biljka....moja baka ih je zvala "lijepi dečki" Smile

Oprosti Niho šta te "mijenjam" na tvojoj temi....drago mi je da si nam se vratila! Big%20smileWink
-------- Ma Flavija ako treba postavi i slika ja se nizašto ne ljutim i odgovarajte svi -ja nisam baš stručnjak za ove biljke ali ponešto znam. I bome hvala ti ja to nebi znala ni napisatiLOLLOLLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:07
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Niho super.I kod mene ima još poneki cvijetić impatinesa.Vidjela sam i pelcer palme kojoj Triša ne zna naziv,pa da pomognem ako do sad niste našle pravi naziv.To je shamadera palma..
Nego, gdje su ostale sličice,mi čekamo da vidimo još ljepote iz tvoje bašte...
-       Joj slikala sam svega i da iskrena budem meni je sad sve nekako predivno Embarrassed sve jesenske boje se pomiješale sa zelenilom i predivno mi jeTongue
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 17:08
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Alisa hvala za imenovanje nihine palmine, zapisano.
Ma Rijekom se širi neki fantastičan miris, nisam skužila da je to od tvog cvijeća.
   ........... Draga moja dušo ti mene tako zacrveniš i za kompijuterom nekim svojim komentarima --ali ima pored moga cvijeća i koki -ne brini se ništa -i još nešto da ti kažem - Vidijećeš moja jaja kako su požutijela LOLLOLLOLLOLLOL--- od patlidžana-šta si ti nama pomislilaWinkWink         
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 19:13
Ej Niho pošto si ti prava kaktusarica daj mi reci mogu li ja sada presaditi svoje kaktusiće ili da čekam proljeće,imam par komada,a vidim da si ti svoje počela presađivati!!?Confused
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 19:56
Da iskrena budem ja svoje već 15 dana sve rasađivam jer imam i veliki pa to sve treba pripremiti za zimu  tako da možeš početi. Sretno sa njimasmile80
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:16
slikaj bona a onda rasađuj smile78
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:49
smile96. Ma sve je bolan spremno ali da malo vaše se ljepote nagledam stvarno sam se poželjela da gledam
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:18
Hoćeš ovakav jasminoides - danas sam ti ga zapelcala

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:22
Pa još me pitaš -nemoj sad picmoljak zapelcati ja male stvari ne volimsmile143
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:42
Onda će biti kod mene do svibnja(ha-ha sigurno pojma nemaš koji je to mjesec), pa ćeš dobit velikog.
RIJEKA

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:08
Gdje su kaktusići koje si presadila ?
Da vidimo kaj si radila dok te nije bilo
.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:09
No Niho, šta je sada? Gdje su slike?
I ja se zaželila slika iz tvoga vrta, a ti nas sve držiš na "tihoj vatri" Wink. Hajde, znam da si slikala.....
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Onda će biti kod mene do svibnja(ha-ha sigurno pojma nemaš koji je to mjesec), pa ćeš dobit velikog.
-------% puta sam brojala i skužila sam da je maj -nedo bog da to uradiš  eto mene tamo odma gdje mi je bližeLOLLOLLOLLOL-samo veliko
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 07:35
Evo i tebe, male kockice vedrine na ovom forumu! Odmah se osjetio dolazak Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:31
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

I ja se zaželila slika iz tvoga vrta, a ti nas sve držiš na "tihoj vatri" Wink. Hajde, znam da si slikala.....
Potpisujem peticiju!Big%20smile
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:17
Sretno se ti nama vratila
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:12
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Evo i tebe, male kockice vedrine na ovom forumu! Odmah se osjetio dolazak Smile
----Ma hvala ti Anaida pa vrijeme je bolan sad i ja da se pokažem . Cvijeća ima kao da nije jesenWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:14
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

----------------Wink-Ma biće bolan ali moram se malo nadiviti vašem ali mislim da od danas krećemTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.