Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 226> |
Korisnik | ||
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sara, te lijepe Nihine biljčice su ti Impatiens Balsamina, jedna vrsta vodenike u biti, ...jednogodišnja biljka....moja baka ih je zvala "lijepi dečki"
![]() Oprosti Niho šta te "mijenjam" na tvojoj temi....drago mi je da si nam se vratila!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Alisa hvala za imenovanje nihine palmine, zapisano.
Ma Rijekom se širi neki fantastičan miris, nisam skužila da je to od tvog cvijeća.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Ej Niho pošto si ti prava kaktusarica daj mi reci mogu li ja sada presaditi svoje kaktusiće ili da čekam proljeće,imam par komada,a vidim da si ti svoje počela presađivati!!?
![]() |
||
![]() |
||
|
Da iskrena budem ja svoje već 15 dana sve rasađivam jer imam i veliki pa to sve treba pripremiti za zimu tako da možeš početi. Sretno sa njima
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
slikaj bona a onda rasađuj
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Hoćeš ovakav jasminoides - danas sam ti ga zapelcala
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Pa još me pitaš -nemoj sad picmoljak zapelcati ja male stvari ne volim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Onda će biti kod mene do svibnja(ha-ha sigurno pojma nemaš koji je to mjesec), pa ćeš dobit velikog.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Gdje su kaktusići koje si presadila
![]() Da vidimo kaj si radila dok te nije bilo ![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
No Niho, šta je sada? Gdje su slike?
I ja se zaželila slika iz tvoga vrta, a ti nas sve držiš na "tihoj vatri"
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Evo i tebe, male kockice vedrine na ovom forumu! Odmah se osjetio dolazak
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Potpisujem peticiju!
![]() |
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Sretno se ti nama vratila
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |