Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 52> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su savršene!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Maslačak, hvala!
Ovu bocu sam radila crakleom, crnom bojom, utrljavanjem bež praha u pukotine i nastao je efekt starog kamen. Čep je pluteni, obojan i dovršen plastikom na vrhu...Svaka strana boce ima drugačiju sliku...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predobre stvari izradujes...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Mona šta reći....Tvoja mašta i izvedba me ostavljaju bez teksta
Zaista si svestrano uspješna u svemu što radiš
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bez teksta sam.......
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
O_O
vauuuuuuuuuuuuuuuu O_O kako predobro O_O |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
Hvala draga Primavera i Kaća!
![]() Završla sam jednu "zimsku" bocu, oslikana je crnom konturom za staklo i akrilnim bojama, malo zlatne u pozadini, bijela čipka i srebrna mašnica sa zvončićem:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slika na staklu predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nagovještaj ogrlice daje naslutiti da će biti još jedan biser u tvojoj niski ljepota...nadam se da si svladala šipak i da će ogrlica dobiti konačni oblik...mada, i ono što kaniš sa šipkom izaziva divljenje i zazubice |
|
|
|
![]() |
|
Hvala cure! Tweeti, dobrodošla na forum!
![]() |
|
![]() |
|
tweetuša ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
bok!
iako sam ovdje nova, prelistala sam sve stranice ( pa skoro sve ) i ne mogu vjerovati očima!!! imaš zlatne ruke! (znam znam, ova fraze jest puno puta spomenuta ali... ) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogrlica je fantać! svaka čast monna!
|
|
![]() |
|
Hvala lula! Drago mi je da ti se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Monna draga..neka su ruke i zelene i crvene i zlatne ...to i nije važno ... i ti imaš ono najbitnije ...pravu umjetničku dušu, nesputanu i vrijednu. Bravo. uopće neznam što bi ti prije pohvalila i gdje u koji rad da prije gledam, Bravo draga, bravo.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala maslačak!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ti zeno imas zlatne ruke...mogla bi neku skolicu organizirati ...ja bi bila prvi ucenik
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo će bit nešto posebno. Tako bar izgleda!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |