Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 15:44

nakit ti je savršen, one narukvice fenomenalne.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 15:33
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Hvala curke iako sam to radila prije već nekog vremena (ne smijem reći prije koliko...)!  Embarrassed Ta ženskica je naknadno izrazila želju da joj uskladim i jednu ogrlicu uz taj kompletić, valjda je ovo veoma nosiva kombinacija boja! Smile

Oh... evo je konačno....uskrsnula od mrtvih!!!LOLLOLLOL

Gdje li si se dosad skrivala....znam negdje si uživala....la,la,la,la,LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 14:44
Hvala curke iako sam to radila prije već nekog vremena (ne smijem reći prije koliko...)!  Embarrassed Ta ženskica je naknadno izrazila želju da joj uskladim i jednu ogrlicu uz taj kompletić, valjda je ovo veoma nosiva kombinacija boja! Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 14:22
ja se nemogu nagledat tog kompleta koliko je ljep,boje su baš po mom guštu i kad bi naručila nešto tako bilo bi baš u tim bojama!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 14:06
Izzy narukvica je predivnasmile93,volim te viseće elemente.I naušnice su super al ja ih ne nosim pa .......
Na vrh
tweetuša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tweetuša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 13:35
predivno
O_O
ja sam se odmah zaljubila u ove narukvice
O_O
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 22:38
predivne stvari...najvise mi se svidaju nausnice...one od zice zuckaste su fantasticnesmile94
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 12:10
fantastično! neznam sta izdvojit,naušnice ili narukvicu koja je toliko slatka i nježna smile170
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:45
smile120
ANĐELKA
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 20:09
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

U međuvremenu, da se odmorim od šljokica i igle i konca, uspjela sam i napraviti jednu narudžbu za Slavoniju... Svi vole zveckalice pa ih (nažalost) moram ponavljati i u istim bojama, uz pripadajuće naušnice od ahata... Malo sam se i zaigrala sa "ambalažom"....

preljepe su ClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 17:11
Evo i mene,po prvi put na tvojim stranicama.Tu ima toliko toga lijepog i priznajem da pola toga nisam zapamtila
.Ali vraćat ću se ja svaki dan i uživati u tvojim radovima smile141

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 14:51
Draga,

29.07 si objavila zadnji rad!!!
A poslije toga imaš dvije stranice komentara i divljenja na zadnji rad.

Zar te to ne može ponukati da se primiš posla i opet nas usrećiš???

Vidiš kako te pokušavam podići...LOLLOLLOL

P.S. obećajem da ću i ja sutra staviti novi rad, hajde i ti nešto objavi smile79
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 17:37
nevjerovatno kako dobro i lijepo napravito
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:53
NAKIT JE STVARNO SAVRŠEN....
samo tako nastavi...smile227
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 08:41
Originalno poslano od člana Primavera Primavera napisao:

Kreči, kreči...to je dobra vježba za decoupage ...mada mi se nekak čini da to jaaaaaako dugo traje, kaj je podstanarski dvorac u pitanju Sand%20castle ...ajde čekamo te s nestrpljenjem i mi tebe isto vooooooovimo  I%20Wove%20You 

To sam isto i ja pitala, šta ona ima penthaus???? Ali eto, ja sam gonič robova, a ona jednosoban stan kreči mjesec dana.

Pa tko je tu lud???

Ma meni se sve čini da se ona samo izvlači na ovo krečenje stana...LOL
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 21:13
Izzy, očekujem slike! Ja sam maljala hodnik i pokazala što sam radila...sad si ti na redu...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 19:43
Kreči, kreči...to je dobra vježba za decoupage ...mada mi se nekak čini da to jaaaaaako dugo traje, kaj je podstanarski dvorac u pitanju Sand%20castle ...ajde čekamo te s nestrpljenjem i mi tebe isto vooooooovimo  I%20Wove%20You 
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 16:19
Ma vooooooooovim vas sve jakooooooo!!! smile79Žene moje, krečim sama svoj (podstanarski) stan, vraćam se u decoupage funkciju, samo još malo!!! Proljeće - goniču robova jedan!!!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 12:24
Pa dobro, šta ti se komp pokvario ili nas više ne voliš?????

Izzyyyyyyyyyyyyyyyy jaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 09:04

Sada je ona sigurno potamnila i izgleda kao Španjolka smile96

Ma neka ona uživa, drago mi je istko kao da i ja uživam smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.